Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (22-11-2014)

09:31 22/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Οι σημερινές περιστάσεις απαιτούν να επικεντρωθείτε στο σπίτι και στην οικογένειά σας. Πολλοί από σας, απολαμβάνετε μια εγκεφαλική απεριόριστη ελευθερία και έχετε τόλμη και διάθεση για κατάκτηση «νέων εδαφών». Αυτή θα είναι μια σημαντική ημέρα, για να αλλάξετε εκείνο το κομμάτι της ζωής σας που σας ενοχλεί η θέλετε να πάει καλύτερα. Έχετε τα εφόδια για να το κάνετε και να πετύχετε. Προς το βράδυ θα περάσετε πολύ καλά με την οικογένειά σας.

Ταύρος

Η φροντίδα των οικογενειακών σας θεμάτων, δεν σας εμποδίζει να κάνετε όνειρα . Μπορείτε τώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε και να σχεδιάζετε μια

άλλη νέα προσπάθεια για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Μην σας εκπλήξει κάποια πρόταση για μια νέα «περιπέτεια», όπως ένα μακρινό ταξίδι σε εξωτικούς προορισμούς ή μια επαγγελματική πρόταση που θα συνδυάζει την εργασία με τα ταξίδια. Τώρα μπορείτε να τολμήσετε και να τα καταφέρετε.

Δίδυμοι

Είστε επιρρεπείς στο να βλέπετε τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους μέσα από το πρίσμα του κέρδους. Κάποιο ισχυρό άτομο στον επαγγελματικό σας χώρο ή ένας πλούσιος πελάτης σας μπορεί να γίνει ο προστάτης σας και να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια θέση κύρους ή κάποια εργασιακή θέση με καλό μισθό και προοπτικές . Δώστε μεγάλη προσοχή σε κάποιες νέες γνωριμίες που θα σας προκύψουν.

Καρκίνος

Σήμερα θα ασκήσετε γοητεία σε άτομα του κύκλου σας και θα μιλήσουν για σας με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας την καλή σας συμπεριφορά αλλά και την ανιδιοτέλεια σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποια καλύτερη θέση στα μάτια των ανωτέρων σας. Θα έχετε επίσης πολύ καλή τύχη και αυτό θα έχει ένα θετικό αντίκτυπο στην ψυχοφυσιολογική κατάστασή σας, αν τυχόν σας ταλαιπωρούσε κάποια ίωση τώρα θα γίνετε τελείως καλά.

Λέων

Σήμερα οι περισσότεροι από σας θα πάρετε κάποια μεγάλη χαρά και θα έχετε μια γλυκιά αίσθηση της ελευθερίας που θα προκύπτει από τα γεγονότα. Θα έχετε διάθεση για διασκέδαση και ερωτικές περιπέτειες. Δεν θα σας απασχολήσουν ζητήματα ρουτίνας και με τον σύντροφό σας θα περάσετε ένα καταπληκτικό βράδυ. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να βγείτε έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες, χωρίς να αποκλείεται μια σημαντική ρομαντική σύμπτωση.

Παρθένος

Τώρα επιτέλους θα βρείτε το θάρρος να κάνετε τις αλλαγές που τόσο πολύ επιθυμείτε, πιθανόν όμως και η ίδια η ζωή να το κάνει για εσάς. Είναι η μέρα που θα έχετε την ελευθερία της επιλογής. Σκεφτείτε τι θα θέλατε πραγματικά να αλλάξει στην καθημερινή ρουτίνα της ζωής σας, τι είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσετε ή ακόμα και να θυσιάσετε. Είναι η ώρα που δεν χρειάζεται να φοβάστε αλλά να αποφασίσετε με ωριμότητα και ευθύνη.

Ζυγός

Σήμερα θα έχετε την απρόσμενη δυνατότητα της επιτυχίας, οι κόποι σας τώρα πια θα ανταμειφθούν και θα λάμψετε για την επιμονή σας, την συνέπειά σας και τον προσανατολισμό στους στόχους σας. Θα αναδειχθούν τα ταλέντα σας, αλλά και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσετε για νέες προοπτικές και στόχους. Προσέξτε μόνο την φυσική σας κατάσταση που θα είναι ασταθής αν και η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή. Το βράδυ πιθανόν να βρεθείτε με φίλους.

Σκορπιός

Θα έχετε μια δυσκολία να κατανοήσετε τους ανθρώπους και τις αποφάσεις τους, ακόμη και των πιο κοντινών σας. Αυτό που είναι καλύτερο, είναι να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας και να προσπαθήσετε να καταλάβετε τα μοτίβα των ανθρώπων. Είναι πιθανό σήμερα κάποιος που σας είχε βοηθήσει κάποτε να ζητήσει και να αναμένει τώρα από εσάς μια ανταμοιβή για τις προσπάθειές του ή την βοήθειά σας σε κάποιο πρόβλημά του.

Τοξότης

Σήμερα είναι η μέρα που έχετε πολύ έντονη τη διαίσθησή σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Πολλοί από εσάς θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές σας στο μέγιστο βαθμό και να επιλύσετε τα όποια προβλήματα . Έχετε καλή διάθεση η οποία θα συνοδεύεται από έντονα συναισθήματα. Δεν αποκλείεται κάποιοι να κανονίσετε ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα σε σχέση με τα ταξίδια.

Αιγόκερως

Σήμερα, θα μπορούσατε πιθανότατα να βοηθήσετε τους άλλους να δουν πιο έξυπνα κάποια θέματα που τους ταλαιπωρούν. Από κάποιους θα λάβετε κάποια πρόσκληση και θα σας επαινέσουν, να μην είστε ντροπαλοί όταν θα τονίσουν την σημασία των ταλέντων και των επιτευγμάτων σας, ειδικά αν είστε δημόσιο πρόσωπο. Θα έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε κάποιες νέες προοπτικές για την εργασία σας και την καριέρα σας.

Υδροχόος

Μη βιαστείτε να μπείτε σε νέες περιπέτειες, μέχρι να τελειώσετε με τις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχετε. Είναι καλό όλες αυτές τις εκκρεμότητες να τις τελειώσετε το πρωί. Έτσι στη συνέχεια θα έχετε περισσότερη ενέργεια – τόσο σωματική όσο και πνευματική. Πρέπει να προσέξετε κάπως την υγείας σας, αποφύγετε την υπερβολική κούραση . Το βράδυ το πιθανότερο είναι να βρεθείτε με φίλους και να κάνετε κάποια νέα γνωριμία που θα παίξει ρόλο στην καριέρα σας.

Ιχθείς

Οι θετικές τάσεις θα συνεχιστούν και σήμερα. Ωστόσο, τα επίπεδα της αδρεναλίνης σας κάπως θα υποχωρήσουν κι έτσι θα έχετε πιο εύκολα μια δημιουργική έμπνευση περισσότερο εσωτερική. Το βράδυ θα αισθάνεστε ευχάριστα κουρασμένοι από το σύνολο των δραστηριοτήτων σας και θα νιώσετε την ανάγκη να μη κάνετε τίποτα, αλλά θα προτιμήσετε την ανάπαυση, την άνεση και την θαλπωρή της οικογένειά σας ή θα καλέσετε πολύ κοντινούς σας φίλους για να περάσετε χαλαρά.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (22-11-2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα