Ταλαιπωρία σήμερα στις εθνικές οδούς. Χιόνια- νταλίκες διπλωμένες- ουρές χιλιομέτρων

17:48 31/12/2015 - Πηγή: iPop

Μεγάλα προβλήματα σημειώνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα, λόγω των ακραίων φαινομένων που εκδηλώνονται λίγες μόνο ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, με αποτέλεσμα οι ουρές στις εθνικές οδούς συνεχώς να μεγαλώνουν.

Συγκεκριμένα, στην εθνική οδό Λαμίας Δομοκού, όπως τονίζει η τροχαία, εγκλωβισμένα βρίσκονται εκατοντάδες οχήματα τα οποία αναγκαστικά αποσύρονται με την βοήθεια γερανών την ώρα που και άλλες πόλεις της Ελλάδας υποφέρουν από το κρύο και τα χιόνια.

Σε

ανακοίνωση της η τροχαία τονίσει πως απαγορεύει στα φορτηγά να κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας, καθώς και εκεί βρίσκονται εκχιονιστικά αυτοκίνητα, ενώ σημειώνει πως οι οδηγοί οφείλουν να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ελλάδα;

Έντονα καιρικά φαινόμενα και στην Εύβοια. Όπως, όμως, τονίζει η Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, τα προβλήματα εστιάζονται κυρίως στις ορεινές περιοχές.

Λίγα είναι τα προβλήματα και στην Βοιωτία όπου παρατηρήθηκαν μεμονωμένα περιστατικά κυρίως στον δρόμο προς την Αράχωβα.

Πιο ήπια είναι τα πράγματα στο νομό Φωκίδας όπου οι χιονοπτώσεις είναι αραιές.

Ο δρόμος Λαμίας-Άμφισσας παραμένει ακόμα ανοικτός για να μπορέσουν, όμως, να τον διανύσουν τα οχήματα πρέπει να έχουν αλυσίδες.

Επίσης, ανοιχτοί παραμένουν και οι δρόμοι προς το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού.

Μικρότερης έντασης προβλήματα παρατηρούνται και στο δρόμο Λαμίας Καρπενησίου, όπου και εκεί τα εκχιονιστικά μηχανήματα έχουν πιάσει δουλειά.

The post Ταλαιπωρία σήμερα στις εθνικές οδούς. Χιόνια- νταλίκες διπλωμένες- ουρές χιλιομέτρων appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
εθνικη οδος τωρα
Τυχαία Θέματα