Καναλάρχης στο στόχαστρο της εφορίας για χρέη άνω των 50 εκατ. ευρώ

15:13 31/12/2015 - Πηγή: iPop

Στο στόχαστρο της εφορίας φαίνεται πως έχει μπει μεγάλος καναλάρχης, μετά από σχετικό φορολογικό έλεγχο του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου, για χρέη άνω των 50 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η εφορία φαίνεται να ζητάει από τον εν λόγω καναλάρχη, όπως προκύπτει από τον σχετικό έλεγχο, 58 εκατ. ευρώ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα του υπουργείου τους οικονομικούς ελέγχους για πιθανή φοροδιαφυγή πολιτικούς

και επιχειρήσεις Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, δηλώνει σχετικά με την υπόθεση:

Προτάξαμε εκείνους για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντολές ελέγχου, και ειδικά, πολιτικά πρόσωπα και επιχειρήσεις ΜΜΕ, οι οποίοι θα ελεγχθούν κατά προτεραιότητα. Είναι πολλές οι περιπτώσεις στις οποίες ενώ υπάρχουν εντολές ελέγχου, οι έλεγχοι αυτοί είτε δεν έχουν ξεκινήσει, είτε καρκινοβατούν.

Ο κ.Αλεξιάδης, δήλωσε πως ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν ελεγκτικά προβλήματα, όσον αφορά την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, υπογράμμισε παρ΄όλα αυτά πως «οι ελεγκτικές υπηρεσίες, οι οποίες συνεχίζουν εντατικά τον έλεγχο των εμβασμάτων εξωτερικού, θα έχουν άμεσα αποτελέσματα».

The post Καναλάρχης στο στόχαστρο της εφορίας για χρέη άνω των 50 εκατ. ευρώ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα