Τα σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον το παράκανες με τη γυμναστική

21:03 27/1/2017 - Πηγή: iPop

Αγαπητέ gym- addicted αναγνώστη, παίρνεις τις προπονήσεις σου στα σοβαρά. Και πολύ καλά κάνεις, αλλά μήπως το παρακάνεις λίγο;

Εάν κάνεις γυμναστική για πέντε ώρες την εβδομάδα, σίγουρα δεν γυμνάζεσαι παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε. Εάν, όμως, οι ώρες που περνάς στο γυμναστήριο ξεπερνούν κατά πολύ αυτό το όριο, τότε μάλλον θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον το παράκανες με τη γυμναστικήΔιψάς συνέχεια

Ναι, εάν διψάς συνέχεια, όσα υγρά και να καταναλώνεις ίσως σημαίνει ότι το έχεις παρακάνει. Πάρε ένα ρεπό απ’ την προπόνηση και άσε τον οργανισμό σου να ενυδατωθεί.

Υποφέρεις από αϋπνίες

Εάν έχεις υπερφορτώσει το σύστημά σου με ενέργεια, πώς θα καταφέρεις να κοιμηθείς; Κάνε μια μίνι διακοπή και δες εάν βελτιώνεται η κατάσταση με τον ύπνο σου, διαφορετικά εξέτασε τι άλλο μπορεί να ευθύνεται.

Νιώθεις κατάθλιψη

Σε γενικές γραμμές η γυμναστική σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, όμως, εάν το παρακάνεις δεν το βλέπεις πλέον σαν μια πρόκληση που ξεπερνάς και σου φέρνει ευημερία. Επιπλέον, η εμμονή σου μπορεί να σημαίνει ότι έχεις κόμπλεξ με το σώμα σου.

Τραυματίζεσαι συνέχεια

Ενώ το σώμα σου δεν είναι τόσο ευαίσθητο, βιώνεις συχνά τραυματισμούς εκεί που δεν το περιμένεις; Ίσως φταίει το ότι έχεις βάλει το σώμα σου σε μια διαδικασία συνεχούς εκγύμνασης με το αποτέλεσμα να είναι το αντίθετο από το προσδοκώμενο. Ξεκούρασε το σώμα σου για να μην υποφέρεις από συνεχείς τραυματισμούς.

The post Τα σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον το παράκανες με τη γυμναστική appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα