Τα κρυφά χαρακτηριστικά του Gmail που αγνοούσες

14:22 18/8/2017 - Πηγή: iPop

Μπορεί το Gmail να είναι άψογο όπως είναι, όμως, γίνεται ακόμα καλύτερο όταν ανακαλύψεις τα κρυφά χαρακτηριστικά του, τα οποία θα σου χαρίσουν μια ακόμα πιο μοναδική εμπειρία!

Υπάρχουν πολλές συντομεύσεις και οπτικά βοηθήματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τα κάνεις όλα πιο γρήγορα και να οργανώσεις τον εαυτό σου.

Unsend messages

Μπορείς ν’ αναιρέσεις την αποστολή ενός email και δεν χρειάζεται καν να κατεβάσεις κάποιο add-on γι’ αυτό! Απλώς πήγαινε στις Ρυθμίσεις και

τσέκαρε την επιλογή Enable Undo Send. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ 5, 10, 20 και 30 δευτερολέπτων ως περίοδο ακύρωσης. Αφού περάσει αυτό το διάστημα, δεν θα είναι πλέον δυνατή η ακύρωση της αποστολής.

Πολύχρωμα αστέρια

Τα Starred messages είναι ήδη ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, αλλά μπορείς να το βελτιώσεις ακόμα περισσότερο! Στις Ρυθμίσεις, μετακινήσου προς τα κάτω στην ενότητα Stars και επίλεξε το χρώμα που θέλεις! Πέραν της προεπιλογής, έχεις διαθέσιμα τα εξής χρώματα: Πορτοκαλί, κόκκινο, μοβ, μπλε ή πράσινο.

Συντομεύσεις

Μπορείς να δεις ολόκληρη τη λίστα των συντομεύσεων του Gmail μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και πηγαίνοντας εν συνεχεία στις Συντομεύσεις πληκτρολογίου. Όταν τις μάθεις, απλά θα σε γλιτώσουν από πολύτιμο χρόνο και θα τα κάνεις όλα με μια κίνηση!

Inbox

Τι εννοούμε; Όχι το κλασικό inbox στον υπολογιστή σου, αλλά την εφαρμογή Google’s Inbox (by Gmail), η οποία θα σε κάνει να δεις το Gmail μ’ άλλο μάτι και θα σου διευκολύνει τη ζωή!

Μπορείς να κατεβάσεις το app για συσκευές Android εδώ και για iOS εδώ.

The post Τα κρυφά χαρακτηριστικά του Gmail που αγνοούσες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα