Συγκινητική διαφήμιση δείχνει μητέρες να προετοιμάζουν τα παιδιά τους πώς ν’ αντιμετωπίσουν τον ρατσισμό (Video)

14:09 27/7/2017 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν ακόμα μητέρες που πρέπει να μάθουν στα παιδιά τους πώς ν’ αντιμετωπίσουν τον ρατσισμό. Και αυτό είναι τρομακτικό! Συγκινητική διαφήμιση δείχνει μητέρες να προετοιμάζουν τα παιδιά τους για το πώς να διαχειριστούν τον ρατσισμό.

Οι σκηνές στο παρακάτω video εκτυλίσσονται σε διαφορετικές εποχές, όπου βλέπουμε τον σκληρό αγώνα των Αφροαμερικανών μητέρων να διδάξουν στα παιδιά τους πώς να στέκονται απέναντι στον ρατσισμό που πιθανότατα θα δεχθούν.

Οι μητέρες ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να υπομείνουν

και να κρατούν ψηλά το κεφάλι τους, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις. Μια μητέρα λέει στην κόρη της ότι θα είναι καλή στις επιστήμες αλλά θα πρέπει να «δουλέψει δύο φορές πιο σκληρά» για να καταφέρει.

Σε αντίθεση μ’ άλλα παρόμοια κοινωνικά video, το «The Talk» δεν κλείνει με διαβεβαιώσεις ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Είναι εμπνευσμένο, αλλά και γεμάτο με μια αβεβαιότητα, η οποία αποτυπώνει την πραγματικότητα.

The post Συγκινητική διαφήμιση δείχνει μητέρες να προετοιμάζουν τα παιδιά τους πώς ν’ αντιμετωπίσουν τον ρατσισμό (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα