Τα γερμανικά ΜΜΕ επιτίθενται στον Λαζόπουλο

22:21 17/2/2016 - Πηγή: iPop

Μετά τις αντιδράσεις από την Ελλάδα, σειρά είχαν οι αντιδράσεις από την Γερμανία για τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου σχετικά με την αναπηρία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Κατά τη διάρκεια της σατιρικής του εκπομπής το βράδυ της Τρίτης , αναφερόμενος στον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε: «Όταν ο άνθρωπος είναι

καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα».

Die Welt

Οι Έλληνες εξοργισμένοι μετά την προσβολή στον Σόιμπλε

Ένας Έλληνας κωμικός μπήκε στο στόχαστρο διότι εκφράστηκε κακόγουστα για την παραπληγία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Από τον περασμένο χρόνο, ο Λαζόπουλος κοροϊδεύει ξανά και ξανά τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών

Spiegel

Κωμικός προσβάλλει τον Σόιμπλε – οι Έλληνες εξοργισμένοι

Κατηγορία , όχι αστείο. Έλληνας κωμικός χλευάζει την αναπηρία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Τώρα πρέπει ο κωμικός να αντιμετωπίσει σκληρή κριτική από τους συμπατριώτες του.

Αυστηρές δηλώσεις, κοροϊδία και καρικατούρες για τον Σόιμπλε δεν είναι σπάνιο πράγμα. Αυτό πίστευε μάλλον και ο κωμικός Λάκης Λαζόπουλος – και τόλμησε μια άσχημη προσβολή.

Handelsblatt

Έλληνας κωμικός προσβάλλει τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

O Έλληνας κωμικός κάνει αστεία για την οικονομική κρίση και επιτίθεται εναντίον του Γερμανού υπουργού Οικονομικών. Τα σκληρά λόγια του Λαζόπουλου προκάλεσαν κύμα οργής.

Frankfurter Allgemeine Zeitung

Η κορμοστασιά του Σόιμπλε

Κωμικός παρεκτρέπεται με ένα σχόλιο για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών. Ο κυνικός υπαινιγμός για την παραπληγία του Σόιμπλε του επιστρέφει άμεσα.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα με ανάρτησή του στο altsantiri.gr, ο Λάκης Λαζόπουλος επισήμανε πως δεν ήθελε σε καμιά των περιπτώσεων να θίξει τα άτομα με ειδικές ανάγκες και ότι αναφερόταν αποκλειστικά στον Σόιμπλε, ενώ σημείωσε πως έχει δώσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας του δείγματα της ευαισθησίας που τον διακρίνει.

Στην επιστολή του ο ηθοποιός ζήτησε από τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας των ατόμων με αναπηρία, Ιωάννη Βαρδακαστάνη, όπως τόνισε «όχι μια άλλα χίλιες συγγνώμες».

The post Τα γερμανικά ΜΜΕ επιτίθενται στον Λαζόπουλο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα