Τα είδη του πρώτου φιλιού

20:35 25/8/2014 - Πηγή: iPop

Το πρώτο φιλί, που θα δώσεις, με τον/ην σύντροφο σου. Τα είδη του πρώτου φιλιού είναι αρκετά, αλλά για να τα ζήσεις όλα χρειάζεσαι τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς συντρόφους.

Έχεις δει τόσες ταινίες, όπου το πρώτο φιλί είναι τόσο τέλειο, που κάνει μέχρι και τον πιο άκαρδο να νιώσει ένα τσίμπημα στη καρδιά. Γι’αυτό το λόγο οι περισσότεροι θέλουν να ζήσουν μια στιγμή κινηματογράφου πάνω στον έρωτα τους και συγκεκριμένα στο πρώτο τους φιλί. Μπορεί να μην είναι πολύ μακρυά, αλλά μην περιμένεις να γίνει ακριβώς το ίδιο.

Το Δημόσιο Φιλί

Συνήθως είναι το πρώτο φιλί, που θα δώσεις σαν έφηβος/η,

σε κάποιο πάρτι ή κάποια έξοδο με μεγάλη παρέα. Το άγχος αλλά και η αίσθηση της απόλαυσης είναι μία μείξη, που κάνει το φιλί μοναδικό.

Το Περίεργο Φιλί

Είναι το φιλί, που θέλεις να είναι τέλειο, αλλά κάτι πάει στραβά. Τη στιγμή, που φτάνεις να τον φιλήσεις, χτυπάτε κατα λάθος τις μύτες ή τα δόντια σας και καταλήγετε να γελάτε. Δεν σημαίνει πως η στιγμή χάλασε, απλά έγινε πιο αστεία και δημιούργησε μια πιο χιουμοριστική έκδοση του πρώτου φιλιού.

Το Αναπάντεχο Φιλί

Όταν είσαι με ένα άτομο, με το οποίο φλερτάρετε και περιμένεις κάποια στιγμή την ιδανική να σε φιλήσει, καμιά φορά συμβαίνουν όλα αναπάντεχα. Έτσι, όπως περπατάτε, σε αρπάζει από το χέρι και ενώ γυρνάς σε φιλάει. Η τέλεια έκπληξη.

The post Τα είδη του πρώτου φιλιού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα