Αυτή η ταινία μικρού μήκους θα σε προβληματίσει

17:35 25/8/2014 - Πηγή: iPop

Όλοι μιλάμε για το πώς οι λεγόμενες ανεπτυγμένες χώρες επηρεάζουν τις αναπτυσσόμενες, αλλά συχνά δεν συνειδητοποιούμε τη βαρύτητα του θέματος αν δεν δούμε μια ωμή αναπαράσταση της ωμής αλήθειας.

H ταινία μικρού μήκους που θα παρακολουθήσεις ξεκινάει απλά: Τρεις φίλοι συναντιούνται σε ένα μπαρ και αρχίζουν να μιλάνε για τα αυτοκίνητα, τις διακοπές και τη διατροφή τους. Μέχρι που έρχεται η σερβιτόρα και φτάνει η στιγμή να πληρώσουν το λογαριασμό…

Info

Η ταινία μικρού μήκους γυρίστηκε σε μία ημέρα το Μάιο του 2009 και προβλήθηκε στη Γερμανία. Συμμετείχαν οι δημοφιλείς ηθοποιούς

Benno Fuermann, Bjarne Maedel, Christoph και Tomanek Ina Paule Klink, ενώ ο Peter Wedel σκηνοθεσία.

Η ταινία αναπτύχθηκε στο πλαίσιο διαγωνισμού σεναρίου της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Germanwatch eV», που αφορούσε την κλιματική αλλαγή και την κλιματική δικαιοσύνη.

Κύριο θέμα της ταινίας «The Bill» είναι η σχέση μεταξύ των ιθυνόντων της κλιματικής αλλαγής (τις βιομηχανικές χώρες) και τις χώρες που επηρεάζονται άμεσα (οι χώρες του τρίτου κόσμου). Χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

The post Αυτή η ταινία μικρού μήκους θα σε προβληματίσει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα