Τα χρηματιστήρια της ομορφιάς και της ανθρωπιάς

19:32 25/8/2014 - Πηγή: iPop

Ζούμε στην εποχή, όπου υπάρχουν δύο τα χρηματιστήρια της ομορφιάς και της ανθρωπιάς, Το ένα αγοράζει, πουλάει και κοστολογεί την εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων και έχει χτίσει επιχειρήσεις και οικονομικούς κολοσσούς γύρω απ’αυτή. Το άλλο κάνει την ίδια δουλειά, απλά κοιτά το εσωτερικό του ανθρώπου.

Αν γεννήθηκες όμορφος, τότε έχεις γεννηθεί με μετοχές στο χρηματιστήριο της ομορφιάς και είναι στο χέρι σου, να τις εκμεταλευτείς σωστά, έτσι ώστε να μπορέσεις να τις εξαργυρώσεις. Να αθληθείς, να περιποιηθείς τον

εαυτό σου περισσότερο απ’όσο θα έπρεπε και να γίνεις η βιτρίνα μιας επιχείρηση. Αν το καταφέρεις αυτό, οι μετοχές ανεβαίνουν. Όσο περισσότερο πουλάει η ομορφιά σου, τόσο μεγαλύτερες εταιρίες θα θέλουν να υπογράψουν ένα βαρβάτο συμβόλαιο και να αγοράσουν το χάρισμα σου. Τα μάτια του κόσμου και η λατρεία του ωραίου είναι οι καλύτεροι σου πελάτες. Τα κόμπλεξ και η νέα μόδα του να είσαι ωραίος είναι η αρρώστια, που εξαπλώνεις μαζί με τους νέους σου φίλους, τις εταιρίες.

Αν έχεις γεννηθεί «“άσχημος», τότε δεν μπορείς να δουλέψεις εύκολα για τις εταιρίες τους. Είσαι ένας «παίχτης» χαμηλής κατηγορίας και θα χρησιμοποιηθείς για κάτι ανάλογο. Αν όμως προσπαθήσεις και αγοράσεις πολλές μετοχές ομορφιάς από τις εταιρίες, μπορεί να καταφέρεις να δουλέψεις τελικά γι’αυτές κάποια μέρα. Προϊόντα ομορφιάς, θεραπείες, δίαιτες και πλαστικές είναι οι υπηρεσίες, που οφείλεις να αγοράσεις, για να αποκτήσεις αξία για εκείνους. Βέβαια το μοντέλο ομορφιάς, που σου έχουν πλασάρει, δεν πρόκειται να το φτάσεις ποτέ.

Φτάνουμε στο σημείο να σου διηγηθώ και τη δική μου ιστορία στα χρηματιστήρια. Αγόρασα, πριν λίγα χρόνια, χιλιάδες μετοχές στο χρηματιστήριο της ανθρωπιάς. Κατάφερα να ανεβάσω την αξία μου και τις μετοχές μου με την αγάπη, την φιλία και την ανθρωπιά. Έφτανα τόσο ψηλά. Μια μέρα εμφανίστηκε το χρηματιστήριο της ομορφιάς και δεν του δώσαμε σημασία. Δυστυχώς, μία μέρα δέχθηκα δύο τηλεφωνήματα, που έδωσαν τα χειρότερα νέα. Η κοπέλα μου επέλεξε να “ενώσει τις μετοχές» της με κάποιον πλούσιο σε μετοχές από το χρηματιστήριο της ομορφιάς. Ο κολλητός μου επέλεξε να βρει κι’αυτός μια κοπέλα από το εχθρικό χρηματιστήριο και να αφήσει πίσω του όλες τις όμορφες στιγμές της παρέας και όλα τα σχέδια μας. Φαλίρισα. Δεν είχα πλέον μετοχές και όσοι έμειναν στο χρηματιστήριο της ανθρωπιάς απλά στάθηκαν τυχεροί ή συγχώνευσαν τις μετοχές τους με κάποιον άλλο/η από το χρηματιστήριο μας. Έτσι, λοιπόν, βγήκα στους δρόμους και άρχισα να ψάχνω για κάποια να με βοηθήσει να σταθώ ξανά στα πόδια μου και να αρχίσω να αγοράζω ξανά μετοχές. Δυστυχώς, για μένα, δεν υπήρχε κανείς. Όλοι πράκτορες του χρηματιστηρίου της ομορφιάς. Όλοι έκλεβαν μετοχές, για να αποδείξουν στον εαυτό τους και στους γύρω, πως έχουν τεράστια αξία. Όλοι αγόρασαν μετοχές στο χρηματιστήριο της ομορφιάς και άφησαν το χρηματιστήριο της ανθρωπιάς να κηρύξει πτώχευση.

The post Τα χρηματιστήρια της ομορφιάς και της ανθρωπιάς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα