Τα ευχαριστώ του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter, μετά το εξιτήριο

13:20 8/7/2017 - Πηγή: iPop

Εξιτήριο πήρε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την αφαίρεση της κήλης στην οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Συγκεκριμένα, ο Α. Τσίπρας βγήκε από το νοσοκομείο λίγα λεπτά πριν από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω απ’ το νοσοκομείο και εν συνεχεία μπήκε στο αυτοκίνητό του.

O πρωθυπουργός δεν παρέλειψε

να ευχαριστήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ευγενείδιου Θεραπευτηρίου.

Τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξής μας, πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό.

— Alexis Tsipras (@atsipras) July 8, 2017

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ιατρούς & το νοσηλ.προσωπικό που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος.

— Alexis Tsipras (@atsipras) July 8, 2017

Τελικά, ήταν μια απλή αλλά αναγκαία επέμβαση, που αποφασίσαμε εκτάκτως χθες το πρωί και σε λιγότερο από 24 ώρες επέστρεψα στα καθήκοντά μου.

— Alexis Tsipras (@atsipras) July 8, 2017

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει κι εκείνους που το ευχήθηκαν για την ανάρρωση του.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον και τις ειλικρινείς ευχές όλους όσοι από χθες το απόγευμα έσπευσαν να μου ευχηθούν περαστικά.

— Alexis Tsipras (@atsipras) July 8, 2017

Διάβασε επίσης:

Εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο για τον Αλέξη Τσίπρα

The post Τα ευχαριστώ του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter, μετά το εξιτήριο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα