Μαθήματα αγάπης και αλληλεγγύης από έναν σκύλο (Photos)

10:34 8/7/2017 - Πηγή: iPop

Είναι συγκινητικό πώς μικρά πράγματα μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων. Μια απλή χειρονομία είναι αρκετή για να προσφέρει χαρά. Πολλές φορές οι άνθρωποι ξεχνάμε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι μικρές κινήσεις και κάποιος πρέπει να μας το θυμίσει. Ποιος άλλος θα μπορούσε να αναλάβει αυτό το έργο εκτός από τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, τον σκύλο;

Ένα μικρό κουτάβι οκτώ μηνών, η Lana, απέδειξε πόσο σημαντικό είναι να είσαι ευγενικός. Το γλυκό κουταβάκι είχε εγκαταλειφθεί μαζί με τα αδέρφια του στους δρόμους της Βραζιλίας. Σύντομα υιοθετήθηκε από την Suelen Schaumloeffel

και τον σύντροφό της. Η Lana απολάμβανε όλη την αγάπη και τη φροντίδα που λαμβάνει ένας οικόσιτος σκύλος. Όμως, ποτέ δεν ξέχασε πόσο πολύ λείπουν αυτά από τα σκυλιά που δεν έχουν ένα σπίτι.

Ο καιρός στην περιοχή που μένει η Lana είναι ιδιαίτερα ψυχρός. Για να εξασφαλίσει την προστασία της, η Suelen Schaumloeffel της αγόρασε ένα παχύτερο στρώμα. Τη νύχτα της Δευτέρας η μικρή σκυλίτσα θέλησε να μοιραστεί την δική της άνεση με έναν καινούργιο φίλο της.

Αυτό που αντίκρισε το πρωί η ιδιοκτήτρια του σκύλου ήταν πραγματικά συγκινητικό. Το σκυλάκι της είχε ρίξει το μισό του στρώμα έξω από το φράκτη του σπιτιού ώστε να μπορέσει να ξαπλώσει σε αυτό ένα αδέσποτο σκυλάκι.

Όπως ομολόγησε η Schaumloeffel, είχε δει την προηγούμενη μέρα το αδέσποτο σκυλάκι να περιφέρεται κοντά στο σπίτι τους. Η ίδια είχε προσπαθήσει να το πλησιάσει για να δει αν έχει φύγει από κάποιο σπίτι, αλλά αυτό έφυγε τρομαγμένο. Ο σκύλος της, όμως, αποφάσισε να βοηθήσει αυτόν τον ταλαιπωρημένο σκύλο.

Όταν αντίκρισε την ευγενική πράξη του σκύλου της ένοιωσε συγκίνηση. Συγκεκριμένα δήλωσε: Σκέφτηκα πόσο όμορφο είναι αυτό που έκανε για την φίλη της. Ο τετράποδος καλύτερος φίλος μου μου υπενθύμισε κάτι τόσο σημαντικό, την γενναιοδωρία

Από τότε τόσο η Schaumloeffel όσο και ο σύντροφός της προσπαθούν να προσεγγίσουν το σκύλο, όμως, αυτός τρέχει μακριά. Ελπίζουν πως αν έχει χαθεί θα τον βοηθήσουν να βρει το σπίτι του, μέχρι τότε θα αφήνουν φαγητό και νερό για εκείνο.

Μετά από αυτό, πώς είναι δυνατόν να μην θεωρούν τη Lana ως το καλύτερο σκυλάκι του κόσμου….

Photo: thedodo.com

The post Μαθήματα αγάπης και αλληλεγγύης από έναν σκύλο (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα