ΣΥΡΙΖΑ: Οι τραμπούκοι δεν δίστασαν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

19:10 19/2/2017 - Πηγή: iPop

Την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει μέσω ανακοίνωσης της η Κυβέρνηση. Από την επίθεση η οποία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί.

Για την επίθεση ευθύνεται ομάδα κουκουλοφόρων οι οποίοι ήταν ντυμένοι αποκριάτικα.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, ενώ ένας ακόμη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ταχυπαλμία. Παράλληλα, μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί 21 προσαγωγές.

Από τις φωτιές θυμίζουμε, πως προκλήθηκαν ζημιές

σε δυο αυτοκίνητα και στην τζαμαρία των γραφείων.

Η Κυβέρνηση μέσω ανακοίνωσης καταδίκασε την επίθεση την οποία χαρακτήρισε «δολοφονική» και τόνισε:

Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση:

«Η σημερινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλήγμα κατά της Δημοκρατίας. Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους.

Δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας απέναντι στη διαπλοκή, τα κάθε είδους συμφέροντα, για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων».

Την επίθεση σχολίασε και ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγα ο οποίος την χαρακτήρισε «δολοφονική και εγκληματική».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Η σημερινή επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκληματική και δολοφονική. Έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Οι τραμπούκοι που επιτέθηκαν η μόνη σχέση που μπορούν να έχουν –γιατί δεν έχουν σχέση με ιδεολογίες- είναι σχέση με τον υπόκοσμο και τις μεθόδους του. Ενισχύουν και στηρίζουν τη διαπλοκή και αυτά τα οποία η διαπλοκή σήμερα δεν μπορεί να κάνει, μετά τα χτυπήματα που έχει δεχτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του. Εμείς αταλάντευτα θα συνεχίσουμε να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και την κοινωνία που έχει πληγεί. Και το μέτωπό μας θα συνεχίσει να είναι ακόμα πιο ενισχυμένο απέναντι στα συμφέροντα και τη διαπλοκή».

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

photo:ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

The post ΣΥΡΙΖΑ: Οι τραμπούκοι δεν δίστασαν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα