«Συγγνώμη για χθες, είχα πιει…». Το μήνυμα που δε θα χρειαστεί να στείλεις ποτέ ξανά εάν έχεις iPhone

17:02 9/6/2022 - Πηγή: iPop

Αυτό το φθινόπωρο, το iPhone σου θα μοιάζει σαν καινούριο! Τη Δευτέρα, 6/6,η Apple παρουσίασε το iOS 16, την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για iPhone, κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο Worldwide Developers Conference. Μάλιστα, το iOS 16 έχει μία δυνατότητα την οποία την περιμέναμε μήνες, μη σου

πω και χρόνια ολόκληρα!

Μαζί με το iPhone, η Apple ανέλυσε, επίσης, βασικές ενημερώσεις λογισμικού για άλλα προϊόντα, όπως iPad, Mac και το Apple Watch. Τέλος, παρουσίασε έναν νέο φορητό υπολογιστή MacBook Air, ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. 

Οι ενημερώσεις λογισμικού θα είναι διαθέσιμες στους καταναλωτές αυτό το φθινόπωρο.

Από όλες τις νέες πινελιές που προστέθηκαν στα iPhone, αυτές είναι οι πιο σημαντικές δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο iOS 16.

Επιτέλους το νέο iPhone θα αποκτήσει το χαρακτηριστικό που όλοι περιμέναμε!

Κατάργηση αποστολής μηνυμάτων ή επεξεργασία

Η Apple έχει προγραμματίσει αρκετές ενημερώσεις για την εφαρμογή των μηνυμάτων της, αλλά το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν ένα μήνυμα μετά την αποστολή ή μπορούν να καταργήσουν και την αποστολή του!

Οι χρήστες θα έχουν έως και 15 λεπτά για να καταργήσουν την αποστολή ή να επεξεργαστούν ένα μήνυμα, δήλωσε η Apple

Οθόνη κλειδώματος με περισσότερο χαρακτήρα

Αν και δεν θα είναι μια οθόνη κλειδώματος πάντα ενεργοποιημένη, όπως πολλοί είχαν υποθέσει, οι προσαρμόσιμες οθόνες κλειδώματος έρχονται για να αλλάξουν το iPhone.

Οι χρήστες μπορούν να εφαρμόσουν διαφορετικά στυλ και γραμματοσειρές, καθώς και πρόσθετες πληροφορίες που μοιάζουν με μίνι γραφικά στοιχεία που μπορούν να δείχνουν ακόμα και τον καιρό!

Apple Pay Later

Η Apple μπαίνει στον χώρο του «αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα» με τη δική της υπηρεσία. Το Apple Pay Later επιτρέπει στους χρήστες να χωρίσουν την αγορά ενός αντικειμένου μέσω του Apple Pay σε τέσσερις δόσεις που κατανέμονται σε έξι εβδομάδες με μηδενικούς τόκους ή χρεώσεις.

Το έχεις στη συσκευή σου, αλλά πιθανώς να μη το ξέρεις – Τι είναι η καθοδηγούμενη πρόσβαση στο iPhone;

Apple CarPlay

Η Apple ενημερώνει το σύστημα αυτοκινήτου CarPlay. Μεταξύ των αλλαγών: αναβαθμισμένοι χιλιομετρητές με αισθητική Apple, widgets που παρέχουν πληροφορίες ταξιδιού, εργαλεία πλοήγησης και λεπτομέρειες για τον καιρό. 

Μπορείς, επίσης, να κάνεις πράγματα όπως να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία στο αυτοκίνητο χωρίς να φύγεις από το CarPlay. Το iPhone επικοινωνεί με τα συστήματα του αυτοκινήτου σου σε πραγματικό χρόνο για να εμφανίσει όλες τις πληροφορίες στο CarPlay. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Συγγνώμη για χθες, είχα πιει…». Το μήνυμα που δε θα χρειαστεί να στείλεις ποτέ ξανά εάν έχεις iPhone εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα