«Chersace»: Versace και Cher συνεργάστηκαν και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο απ’ ό,τι νομίζεις

13:30 9/6/2022 - Πηγή: iPop

Η αγαπημένη μας Cher και ο οίκος μόδας Versace συνεργάζονται για να τιμήσουν τον Μήνα Υπερηφάνειας! Η νέα τους συλλογή είναι γεμάτη χρώμα και νέα σχέδια που θα λατρέψεις!

Το «Chersace» είναι μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή με μπλουζάκια, κάλτσες και καπέλα του μπέιζμπολ, με όλα τα έσοδα να δωρίζονται στη φιλανθρωπική οργάνωση Gender Spectrum για παιδιά και νέους LGBTQ.

Η ειδική συλλογή

έχει επανασχεδιάσει το εμβληματικό λογότυπο της Μέδουσας του Versace με πολύχρωμα διαμάντια και το έχει υπογράψει η ίδια η Cher!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cher (@cher)

Η νέα συλλογή της Nike λέγεται «Be True» κι έχει έναν κρυφό συμβολισμό που πρέπει να ανακαλύψεις

Οίκος Versace και Cher: Η νέα συνεργασία που μας εξέπληξε ευχάριστα!

«Η Donatella και εγώ είμαστε αγαπημένες φίλες. Φίλες για μια ζωή», σημειώνει η Cher σε μια δήλωσή της. «Νιώθαμε πως ήταν σωστό η πρώτη μας συνεργασία να αφορά το LGBTQ Pride και να γιορτάσουμε μια κοινότητα που σημαίνει απίστευτα πολλά πράγματα και για τις δυο μας».

Και πρόσθεσε: «Θέλαμε να φτιάξουμε μια fun συλλογή που να υποστηρίζει έναν καλό σκοπό και ελπίζουμε πραγματικά να την απολαύσετε».

Τι σημαίνουν τα αρχικά του LGBTQI+;

Ο Versace έκανε παρόμοιες δηλώσεις, γεμάτες ενθουσιασμό για τη νέα αυτή συνεργασία και συλλογή: «Ήταν πάντα ένα όνειρο να συνεργαστώ με τη Cher και επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Είμαι χαρούμενος που μπορούμε να υποστηρίξουμε μια τόσο λαμπρή φιλανθρωπική οργάνωση που έχει τόσο θετικό αντίκτυπο, ιδιαίτερα στους νέους».

Ο ιταλικός οίκος μόδας μοιράστηκε τη νέα συλλογή «Chersace» μέσω Instagram, καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φιλανθρωπική οργάνωση Gender Spectrum, η οποία εργάζεται για να δημιουργήσει περιβάλλοντα ευαισθητοποιημένα προς το φύλο και χωρίς αποκλεισμούς για νέους, παρέχοντας διαδικτυακά προγράμματα, πόρους και πληροφορίες για όσους τις έχουν ανάγκη.

5+1 gay friendly προορισμοί στον κόσμο που θα σε μαγέψουν με την ομορφιά τους

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη για αγορές τώρα στο Versace.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Chersace»: Versace και Cher συνεργάστηκαν και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο απ’ ό,τι νομίζεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα