Συμμάζεψε την τσάντα σου

13:01 7/5/2014 - Πηγή: iPop

Θες να βάλεις τάξη στη ζωή σου, να νοικοκυρευτείς , ε, καλά εντάξει δεν είπαμε και να παντρευτείς απλά να σταματήσεις να είσαι τόσο ακατάστατη εννοούσαμε. Ξεκίνα με απλά πράγματα, μην πας αμέσως στα σύνθετα… Συμμάζεψε την τσάντα σου.

Η γυναικεία τσάντα συνήθως λένε είναι σαν τη ζωή. Αν η ζωή σου λοιπόν είναι ακατάστατη έτσι θα είναι και η τσάντα σου για αυτό το πάμε από την αρχή, με απλά βήματα.

Καθάρισε την, πέτα από μέσα τα περιττά πράγματα. Μη στραβώνεις το κεφάλι σίγουρα ξέρεις τι λέμε, τις τσαλακωμένες- ξεθωριασμένες αποδείξεις,

την άμμο από τις παραλίες που γυρνούσες πέρσι, ξεχασμένα χαρτάκια από τσίχλες, η πράγματα που απλά έχεις αφήσει εκεί καιρό δεν υπάρχει λόγος να τα κρατάς δεν είναι και τόσο σοβαρά κειμήλια.

Στη συνέχεια μάζεψε τα πεταμένα κέρματα, πάρε ένα μικρό πορτοφολάκι και τοποθέτησε τα μέσα, σίγουρα κατά τη διάρκεια της μέρας χρειάζεσαι τα ψιλά σου και τώρα επιτέλους ξέρεις που θα είναι δε θα χώνεις το χέρι ψάχνοντας για να τα βρεις κάπου πεταμένα.

Χρησιμοποίησε νεσεσέρ, για το καθιερωμένο φρεσκαρισματάκι θες σίγουρα ένα κραγιόν λίγο ρουζ , μια πούδρα, βάλε τα όλα μέσα σε ένα κομψό τσαντάκι νεσεσέρ και όχι απλά στο τσεπάκι της τσάντας.

Βάλε έναν φάκελο όπου θα κρατάς όλα τα χαρτιά, τους λογαριασμούς και γενικά ότι σημειώνεις και απλά το πετάς μέσα στη τσάντα αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστείς!

Ένα ακόμα νεσεσέρ μεσαίου μεγέθους είναι απαραίτητο για τους φορτιστές. Μάζεψε τους όλους (κινητού, tablet κτλ) και κράτα εκεί, έτσι όταν ψάχνεις κάτι δεν θα μπλέκεσαι μέσα στα καλώδια!

Έφτασες σπίτι και τώρα που είναι τα κλειδιά; Καλό θα ήταν τα πράγματα που χρειάζεσαι πολλές φορές τη μέρα, δηλαδή κλειδιά αυτοκινήτου, σπιτιού, κινητό τσιγάρα να τα βάζεις στο ξεχωριστό τσεπάκι για να τα έχεις άμεσα διαθέσιμα όταν τα χρειαστείς.

Το χουμε; Πλέον η τσάντα σου είναι απόλυτα οργανωμένη…κανόνισε να την κρατήσεις έτσι!

The post Συμμάζεψε την τσάντα σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα