Το «ψυχιατρικο» τμημα της νεριτ(ερτ) εβγαλε την πρωτη ανακοινωση!!!

12:45 7/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει ένα σχόλιο για τη δημιουργία ψυχιατρικού τμήματος στο ραδιομέγαρο λόγω του χάους, της κατάθλιψης και σύγχυσης που υπάρχει στη διοίκηση, με αποτέλεσμα να...
επηρεάζονται και οι εργαζόμενοι. Ζητήσαμε μάλιστα σε πρώτη φάση να περάσουν για θεραπεία τα μέλη του ΕΣ και ΔΣ του μορφώματος.

Μετά την απόφαση του ΕΣ να ορίσει την κ. Αικατερίνη στη θέση της προέδρου και διευθύνοντος, συμβούλου μόνο για «δύο» ώρες, και με ταχύτητα φωτός να την αντικαταστήσει με τον καθηγητή Διοικητικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
Αντώνη Μακρυδημήτρη, δείχνει πλέον πεντακάθαρα τις ψυχικά άρρωστες «προσωπικότητες». Τι μανία και αυτή με τους καθηγητάδες!!! Φαίνεται, ότι οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με το φυσικό περιβάλλον και δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας με «ψυχοφάρμακα». Χρειάζεται εγκλεισμός σε εξειδικευμένο ίδρυμα για τέτοιες παθήσεις!!!

Μετά το διορισμό, αστραπή ο έτερος «καθηγητάρας»-δεν αμφισβητούμε τις νομικές του γνώσεις-πρόεδρος του ΕΣ καθηγητής κ. Φορτσάκης, συναδερφική αλληλεγγύη βλέπετε, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο για το διορισμό:

«Πρόκειται για εξαιρετικό γνώστη της Δημόσιας Διοίκησης». Κύριε Φορτσάκη μας δουλεύεται; (μην με αναγκάσετε να επαναλάβω τη ρήση του Εθνάρχη Καραμανλή για τους καθηγητές που έπαιρναν διοικητικές θέσεις). Γιατί δεν τον διορίσατε από την αρχή και ξεφτιλίσατε τον κ. Προκοπάκη; Το άγιο πνεύμα σας φώτισε και τον βρήκατε μέσα σε λίγες ώρες, και για τον πρώην πρόεδρο, ψάχνατε με το φανάρι του Διογένη; Τι σχέση έχει η τηλεόραση με τη δημόσια διοίκηση; Επειδή είναι καθηγητής, είναι ικανός να διευθύνει τηλεοπτικό φορέα; Είδατε ιδιωτικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό να χρησιμοποιεί καθηγητές; Πέστε καθαρά είναι φίλος μου, συνάδελφος και θέλω να τον εξυπηρετήσω, όπως ο Καψής τον φίλο του Προκοπάκη!!!

Εσείς μάθατε τηλεόραση; Μη μας τρελάνετε; Μια ζωή στο τηλεοπτικό «κουρμπέτι» και κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι και εμπειρότεροι. Κύριε Φορτσάκη, η από άγνοια η από βιασύνη και επιπολαιότητα μας δουλεύετε «ψιλό» γαζί, αλλιώς εγκαταλείψετε τη θέση, είστε επικίνδυνος. Σε ανακοινωσή σας τονίζεται ότι:

«Η ΝΕΡΙΤ, στη νέα φάση στην οποία εισέρχεται η εταιρεία, το Διοικητικό Συμβούλιο θα λειτουργεί συλλογικά και θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Εποπτικό Συμβούλιο, το οποίο και διασφαλίζει την ανεξάρτητη λειτουργία της, μακριά από οποιασδήποτε μορφής παρεμβάσεις στο έργο της διοίκησης».

Κύριε «καθηγητά», ξέρετε τι λέτε με το θα λειτουργεί «συλλογικά» η τηλεόραση; Επικοινωνείτε; Συλλογική διοίκηση δεν υπάρχει στην τηλεόραση, παρά μόνο συλλογική παραγωγή ενός τηλεοπτικού προγράμματος η μιας εκπομπής. Μπορείτε να μου βρείτε ανά την υδρόγειο συλλογική τηλεοπτική διοίκηση;

Το ΔΣ -γνώστης του αντικειμένου-είναι υποχρεωμένο να εκπονήσει ένα πρόγραμμα με στόχους και στρατηγική, και να το δώσει στα εκτελεστικά όργανα να το υλοποιήσουν. Εάν δεν μπορούν πάνε στα σπίτια τους. Αντώνη Μακρυδημήτρη, δεν βλέπω να κάθεσαι για πολύ στο ψυχιατρικό τμήμα για παρακολούθηση των ασθενών. Μπαίνεις σε νέες περιπέτειες!

Δύσκολα να κλείσεις τους υπονόμους του ραδιομεγάρου για να πάψουν να κυκλοφορούν «αρουραίοι» και η μπόχα να φθάνει μέχρι τον 4ο όροφο του κτηρίου. Παγίδα σου έστησαν για να σε ξεφτιλίσουν(!). Ξέρεις πόσους προέδρους έχουν διώξει με κλοτσιές η έφυγαν ταπεινωμένοι γιατί απλά έκαναν μία προσπάθεια να βελτιώσουν το φορέα; Ρώτησε, και αν δεν σου πουν, θα σου στείλω εγώ όλα τα ονόματα και τους λόγους αποχώρησης τους.

Σε άλλο σημείο η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ΝΕΡΙΤ δεσμεύεται ότι υπό το νέο σχήμα θα συνεχιστεί η προσπάθεια για την ολοκλήρωση ενός πραγματικά δημόσιου και ανεξάρτητου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, που θα υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές της διαφάνειας, της ανοικτότητας και της πολυφωνίας, ακριβώς όπως προβλέπεται από τον ιδρυτικό της νόμο και τον θεσμικό της ρόλο. Με σεβασμό στον Έλληνα πολίτη, που την χρηματοδοτεί μέσω του ανταποδοτικού τέλους, η ΝΕΡΙΤ θα παράσχει υψηλών προδιαγραφών ραδιοτηλεοπτικό και διαδικτυακό περιεχόμενο, με αντικειμενική ενημέρωση, ποιοτική ψυχαγωγία, μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και εκπομπές λόγου και πολιτισμού για όλες τις πληθυσμιακές ομάδες.

Ο νέος ραδιοτηλεοπτικός φορέας θα στελεχωθεί αξιοκρατικά, βάσει των διαδικασιών πρόσληψης εργαζομένων σε ειδικότητες εντός η εκτός ΑΣΕΠ. Ταυτόχρονα, η Διοίκηση της ΝΕΡΙΤ είναι ανοικτή και επιθυμεί τον διάλογο με όλους τους εργαζόμενους της Δημόσιας Τηλεόρασης - οι οποίοι εργάστηκαν για την άψογη εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ - προκειμένου, με την περαιτέρω αντικειμενική αξιολόγηση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της, να στελεχωθεί η εταιρεία με το κατάλληλο προσωπικό, διασφαλίζοντας παράλληλα και θέσεις εργασίας».

Τι αρρωστημένα όνειρα και αυτά!!! Δεν ξέρω, η ψυχιατρική επιστήμη έχει βρει κάποιο φάρμακο για αιθεροβάμονες;

Κύριε Φορτσάκη έχω μια πρόταση. Επειδή βλέπω μια ανδρική «ανικανότητα» στη διαχείριση του φορέα μήπως πρέπει να δώστε τη διαχείριση στα γυναικεία «μυαλά» που έχετε!!! Μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι τα μυαλά τους είναι πιο δυνατά, από τα δικά σας και οι γυναίκες έχουν πάντα «λύση».

Εμπιστευθείτε την Μεγάλη Αικατερίνη, την Κορινθιακή «Σ»ταφίδα και την υπουργό-φωτογράφο, θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Μαζί με τον κ. Μακρυδημήτρη, δημιουργείστε και ένα πανεπιστημιακό τμήμα, Νομικής και Διοίκησης να περνάτε και την ώρα σας. Απ΄ότι βλέπω το ραδιομέγαρο το βλέπετε σαν παιδική «κουδουνίστρα» για παιχνίδι. Φαίνεται ότι ακόμη δεν έχετε ενηλικιωθεί!!!!!!

Ούτως η άλλως, κύριοι καθηγητάδες, μετά την 25η Μαΐου τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, άρα τι θέλατε και μπήκατε σε μια τηλεοπτική περιπέτεια; Μόνο και μόνο για χαβαλέ(!).

Αυτές οι τηλεοπτικές «βρομοδουλειές» που εκπέμπουν δόξα και λάμψη θέλουν σκληρή εκπαίδευση, μαφιόζικη σκέψη, ίντριγκες και συμμαχίες για να εξουδετερώσεις, συμμορίες. Οικονομικά συμφέροντα, και διαπλεκόμενα μέσα από προμήθειες προγράμματος και τεχνολογικό εξοπλισμό, μαζί με την ελεγχόμενη ενημέρωση και προπαγάνδα. Εκπαίδευση την οποία δεν έχετε, και μέχρι να μάθετε τη «δουλειά» θα είστε παρελθόν!!!

Η Μεγάλη Αικατερίνη και ο κύριος Περιεχόμενος, μαζί με τον κύριο Τεχνολογίας και τον κυρ-Θόδωρο είναι «αστέρια» στο είδος τους. Ζητήστε τη βοηθειά τους για το λίγο χρονικό διάστημα που θα παραμείνετε στην πολυθρόνα της «εξουσίας»!!!

Μάλιστα εάν είναι αληθές τα όσα διημείφθησαν από τον κ. «Περιεχόμενος» μετά το τέλος του δελτίου ειδήσεων του μορφώματος στις 6 το απόγευμα που γράφει το Ysterografonews, τότε ο κ «Περιεχόμενος» έβαλε πλώρη....για να αναλάβει την ενημέρωση του CNN, BBC η άλλου μεγάλου διεθνούς τηλεοπτικού φορέα, και παράλληλα κυνηγός ταλέντων!!! Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία!!!

Διαβάστε τι είπε μετά το τέλος του δελτίου της Κυριακής και τα «χειροκροτήματα:

-Προκόπη (Δούκας ο παρουσιαστής) του λέει με σιγανή αλλά σταθερή φωνή, η Αντριάνα έλαμπε σήμερα! Είχε ένα στύλ ευρωπαϊκό , μια στόφα μεγάλης παρουσιάστριας!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της.....Προκόπη το μέλλον ανήκει στην Αντριάνα και από αύριο η απόφαση μου είναι ότι, αυτή θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ από την Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή.....
Ο Προκόπης δεν μπόρεσε να πει μια ολοκληρωμένη φράση .Ψιθύρισε μόνο :

«Γιατί μου το κάνεις αυτό Βασίλη; ζήτησε ένα ποτήρι νερό και βγήκε βουρκωμένος από το γραφείο του Θωμόπουλου κάτωχρος και με σκυμμένο κεφάλι......
Λίγα λεπτά μετά η Αντριάνα συγκινημένη άκουγε από τα χείλη του Βασίλη τα ευχάριστα νέα για την αναβάθμιση της , ένα παιδικό της όνειρο γινόταν πραγματικότητα και ο Θωμόπουλος σφίγγοντας της το χέρι , της είπε: «Μαζί θα μεγαλουργήσουμε φτάνει να με ακούς.Αντριάνα σου υπόσχομαι ένα λαμπρό μέλλον . Το αξίζεις κορίτσι μου......» Αθάνατη Θεσσαλονίκη!

Εμείς θα προσθέταμε. Τι παθιασμένα «παιδικά» όνειρα.... και των δύο! Δεν ενηλικιώθηκαν ακόμα...Τώρα περνάνε στην εφηβεία!!! Το ραδιομέγαρο θα ζήσει στιγμές «Βυζαντίου»! Χρύσανθε, επειδή εσύ ξέρεις από «ντέφια», άφησε για λίγο το Μαξίμου και ανέβα στην Αγία Παρασκευή. Μαζεύονται πολλές αρκούδες.. τελευταία. Θα έχει πολύ πλάκα!
Keywords
Τυχαία Θέματα