DIY: Κρεμαστό για τη γιορτή της μητέρας

11:02 7/5/2014 - Πηγή: iPop

Ψάχνεις τη δώρο να κάνεις στη γιορτή της μητέρας, στην ηρωίδα που σε έφερε στον κόσμο; Έχεις και μισή ώρα ελεύθερη; Πάρε τα απαραίτητα σύνεργα και φτιάξε ένα κρεμαστό που θα γράφει «love» ! Απλό, ιδιαίτερο, χειροποίητο και σχεδόν με μηδενικό κόστος!

Τι θα χρειαστείς:ΣύρμαΝήμα για κέντημα (σε χρώμα της επιλογής σου)ΨαλίδιΠένσαΨαλίδιΑλυσίδαΔιάφανο βερνίκι νυχιώνΠως θα το φτιάξεις:Πάρε την άκρη του σύρματος και με τη πένσα κλείσε την άκρη, σχηματίζοντας ένα κυκλάκι από το οποίο στο τέλος θα περαστεί η μία άκρη της αλυσίδας.
Πέρνα από το κυκλάκι την αρχή του νήματος και κάνε
κόμπο ώστε να μείνει σταθερό και να μην κουνιέται.
Ξεκίνα να τυλίγεις σφιχτά, γύρω από το σύρμα, την κλωστή.
Ανά τακτά διαστήματα κάνε μικρά κομπάκια για να μένει σταθερό το νήμα!
Όταν φτάσεις στο τέλος κόψε με την πένσα το σύρμα και φτιάξε ένα κυκλάκι όπως έκανες στην αρχή. Δέσε και έναν κόμπο το νήμα και κόψε το περισσευούμενο με το ψαλίδι.
Πέρνα όλο το νήμα με το διάφανο βερνίκι και άστο να στεγνώσει καλά.
Με την πένσα σχεδίασε το «L» όπως φαίνεται στη φωτογραφία. (Λυγίζεις λίγο την μία άκρη του σύρματος προς τα αριστερά και τυλίγεις το υπόλοιπο σύρμα γύρω από τη πένσα με φορά προς τα δεξιά)
Για να σχεδιάσεις το «Ο» τύλιξε το σύρμα γύρω από το καπάκι του βερνικιού και στη πορεία τράβα το υπόλοιπο σύρμα για να φτιάξεις το γράμμα στο μέγεθος που θέλεις.
Για να φτιάξεις το «V» θα πάρεις το σύρμα που προς το παρόν έχει ανοδική κλίση και θα το λυγίσεις προς τα κάτω. Με τα χέρια σου φτιάξε το γράμμα όπως φαίνεται στη photo.
Τύλιξε το σύρμα γύρω και πάνω από τα πένσα για να σχηματίσεις το «Ε».
Πέρνα την αλυσίδα από τα δύο κυκλάκια και το κρεμαστό σου είναι έτοιμο!Photos: studs-and-pearls.com

The post DIY: Κρεμαστό για τη γιορτή της μητέρας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα