Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων Αρχών η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη και ο φερόμενος ως εραστής της

17:59 30/12/2016 - Πηγή: iPop

Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων Αρχών για την μυστηριώδη εξαφάνιση του Έλληνα πρέσβη έχουν μπει η σύζυγός του αλλά κι ένας αστυνομικός που φέρεται να είναι και ο εραστής της, ενώ την ίδια στιγμή τα μεγαλύτερα βραζιλιάνικα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι επιβεβαιώθηκε ότι η σορός που βρέθηκε στο απανθρακωμένο όχημα είναι του Κυριάκου Αμοιρίδη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απ’ τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο εισαγγελέας ζήτησε τη σύλληψη

της Φρανσουάζ Αμοιρίδη και του Σέρζιο Γκόμες, του αστυνομικού με τον οποίο φέρεται να διατηρεί παράνομη σχέση και οι δυο τους πλέον κρατούνται απ’ τις Αρχές.

Οι δυο τους ανακρίθηκαν νωρίτερα και φαίνεται πως προέκυψαν αρκετά στοιχεία που να δικαιολογούν την κράτησή τους.

Η Φρανσουάζ Αμοιρίδη σημειώνεται πως είχε ήδη ανακριθεί χθες, όμως «ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης θέλησε να την ξαναδεί σήμερα», όπως αναφέρει πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Το Γαλλικό Πρακτορείο μεταδίδει απ’ την πλευρά του πως εκτός απ’ την σύζυγο του Έλληνα πρέσβη, ανακρίνονται επίσης ως ύποπτοι ένας χωροφύλακας αλλά κι ένας νεαρός άνδρας.

Η εφημερίδα O Globo μεταδίδει ότι ο Έλληνας πρέσβης δολοφονήθηκε και μιλάει για «έγκλημα πάθους».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με βραζιλιάνικα με ΜΜΕ οι Αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση σαν δολοφονία. Οι πληροφορίες θέλουν να βρέθηκε αίμα του κ. Αμοιρίδη στον καναπέ του σπιτιού όπου έκανε διακοπές εκείνος και η σύζυγός του και εικάζεται ότι ο ίδιος μεταφέρθηκε νεκρός στο λευκό αυτοκίνητο που κάηκε. Οι εν λόγω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως.

The post Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων Αρχών η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη και ο φερόμενος ως εραστής της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα