H realnews της πρωτοχρονιάς

Με τίτλο: «Κύμα φυγής!» κυκλοφορεί το Σάββατο η Realnews, η οποία αποκαλύπτει την εικόνα διάλυσης στην πραγματική οικονομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Realnews:

– Δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες κλείνουν άρον-άρον τα βιβλία τους και εγκαταλείπουν τη χώρα εξαιτίας της νέας φοροεπιδρομής το 2017.

– 8.000 εταιρείες μετανάστευσαν τους τελευταίους μήνες σε Βουλγαρία, Κύπρο, Αλβανία και Ρουμανία.

– 104.000 επιτηδευματίες κατήργησαν τα μπλοκάκια τους για να προστατευτούν

από το τσουνάμι των αυξημένων ασφαλιστικών εισφορών.
Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: «Ένας λαός βασανισμένος «ακονίζει» την ψήφο του!..» και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με αυτή την ηγεσία και με αυτόν τον λαό η πατρίδα καλείται να διανύσει τα πέντε χρόνια που την χωρίζουν ως το 2021, στα διακόσια χρόνια της ανεξαρτησίας της. Που, είτε με τους αποδώ είτε με τους αποκεί, θα είναι το καμάρι της Ευρώπης…».
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Έκθεση-βόμβα γράφει ο Τόμσεν για την Ελλάδα. Ο σκληρός του ΔΝΤ απειλεί να τινάξει στον αέρα τη διαπραγμάτευση. Υποπτο παιχνίδι Σόιμπλε με την αξιολόγηση βλέπει το Μαξίμου.

Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Τα κλειστά σύνορα δεν θα σταματήσουν τους τρομοκράτες».

Τσίπρας καλεί αρχηγούς για κυπριακό και ελληνοτουρκικά. Σύμφωνο φιλίας και ασφάλειας ανάμεσα σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία προτείνει ο πρωθυπουργός στον Ερντογάν.

– Νίκος Παππάς: «Η αξιολόγηση θα κλείσει σύντομα. Δεν υπάρχει περίπτωση εκλογών ή δημοψηφίσματος».

– Γιώργος Κουμουτσάκος: «Ενώ η χώρα βυθίζεται, ο πρωθυπουργός κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία».

– Καταγγελία-σοκ στη Δικαιοσύνη: «Θα κινδύνευαν ζωές». Η «R» αποκαλύπτει τον φάκελο-φωτιά για το φιάσκο με τη ρόδα στο Σύνταγμα.

– «Με εμπλέκουν επειδή είμαι γιός του Γερολυμάτου». Φως στη δράση της συμμορίας των εκβιαστών με τα σπίτια. Μιλούν στην «R» όλοι οι πρωταγωνιστές της σκοτεινής υπόθεσης.

Και στην «Πράβδα” του Στάθη:

«Η στήλη είναι συγκλονισμένη με τον θάνατο του Προέδρου της Μπούντεσμπανκ. Δηλαδή, πεθαίνουν και οι θεοί; Και τώρα; Τα εκατομμύρια ευρώ που κατέκλεψε από εκατομμύρια ανθρωπάκια ο εκδημήσας Πρόεδρος, τι θα τα κάνει; Θα τα πάρει μαζί του; Ή θα τα βάλει στον τάφο του; – διότι τι άλλον έτερον δεν μπορώ να φανταστώ…».

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– «Θα είμαστε για πάντα μαζί!» Ρουβάς-Ζυγούλη κάνουν… ποδαρικό για το 2017. Σάκης και Κάτια αποκαλύπτουν στην «R» τον μυστικό όρκο της αγάπης τους.

– «Δεν θα συγχωρούσα στον Φάνη την απιστία». Η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, με αφορμή τον ρόλο της συζύγου που απατά τον άντρα της στις «Επικίνδυνες σχέσεις», μιλά στην «R» για την ερωτική προδοσία και όχι μόνο.

– Πρόταση γάμου στην Ειρήνη. Αποκλειστικές πληροφορίες της «R» λένε πως ο Κώστας Πηλαδάκης ζήτησε από την σύντροφό του Ειρ. Παπαδοπούλου να γίνει γυναίκα του.

– Το κρυφτό του έρωτα. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο νέος σύντροφός της Βασίλης Μουντάκης αποφεύγουν τους παπαράτσι, γι’ αυτό και εκείνος έλειπε από την πρεμιέρα της στη Θεσσαλονίκη.

– Συγκατοίκηση μετά την επανασύνδεση! Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και ο αγαπημένος της Μάκης Σούλης ζουν σαν παντρεμένοι σε ένα όμορφο σπίτι στη Γλυφάδα.

– Ναταλία Δραγούμη: Στην κουζίνα με την κόρη της.

– Ενα μωρό για τον νέο χρόνο. Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας δεν κρύβουν την επιθυμία τους για ένα παιδί.

Keywords
Τυχαία Θέματα