Η απάντηση της Κυβέρνησης για το κύκλωμα εκβιαστών- «Πύραυλος λάσπης- συκοφαντίας»

08:55 31/3/2016 - Πηγή: iPop

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του Π. Μουσά κατά την οποία υποστήριξε ότι ο Χ. Φράγκου, ένας εκ των τριών εκβιαστών δημοσιογράφων ήταν συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα αλλά και φίλος του Νίκου Παππά, το Μαξίμου σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «πύραυλο λάσπης- συκοφαντίας», εξαπολύοντας επίθεση στη Νέα Δημοκρατία.

Τι λέει το Μαξίμου;

«Τα όσα απίθανα δημοσιεύονται τις τελευταίες ώρες σε ιστοσελίδες, εξηγούν την

κάλυψη που προσφέρει ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ στους κατηγορούμενους για εκβιασμό, και επιβεβαιώνουν την στενή σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς και την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Ο πύραυλος λάσπης – συκοφαντίας που εξαπέλυσε προχθές στην Βουλή ο κ. Μητσοτάκης, ήταν απολύτως ευθυγραμμισμένος με την υπερασπιστική γραμμή κάποιων από τους εμπλεκόμενους. Εν τω μεταξύ, για τα τιμολόγια που συνδέουν τόσο γενναιόδωρα το λογιστήριο της (πλουσιοπάροχα δανειοδοτημένης) ΝΔ με το συγκεκριμένο κύκλωμα, ακόμα δεν έχει δοθεί η παραμικρή εξήγηση».

Τι είχε πει ο Π. Μουσάς;

Συνέντευξη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού έδωσε ο Παναγιώτης Μουσάς κατά την οποία υποστήριξε ότι κ. Φράγκου ήταν συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και φίλος του Νίκου Παππά.

Υποστήριξε ότι ο Χρήστος Φράγκου ήταν συνεργάτης του Έλληνα Πρωθυπουργού και είχε καθημερινές επαφές με στελέχη του Μαξίμου.

«Ο κ.Φράγκου μιλούσε κάθε μέρα με 2-3 συμβούλους του Πρωθυπουργού μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και συμμετείχε σε συσκέψεις σε υπουργεία, δεν βγήκαν οι συνομιλίες του ποτέ όμως. Είχε πάει και στις Βρυξέλλες. Τον έκρυβε χθες ο Τσίπρας. Είναι φίλος και του κ.Παππά από παλιά. Έχουν κατασχέσει το κινητό του, να δούμε με ποιους μίλαγε από το Μέγαρο Μαξίμου. Να δούμε αν είναι συκοφάντης ο Μητσοτάκης, ή ψεύτης ο Τσίπρας. Να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου την τελευταία 10ετία να δούμε, να ανοίξουν και της κας Κάντζου. Θα κάνω μήνυση και στον κ.Καμμένο για ότι είπε».

The post Η απάντηση της Κυβέρνησης για το κύκλωμα εκβιαστών- «Πύραυλος λάσπης- συκοφαντίας» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα