Στην κυκλοφορία το τελευταίο βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο

14:37 22/2/2016 - Πηγή: iPop

Λίγο μετά την είδηση του θανάτου του αγαπημένου Ιταλού συγγραφέα και φιλοσόφου Ουμπέρτο Έκο, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του τελευταίου του βιβλίου υπό τον τίτλο Pape Satan Aleppe.

Το τελευταίο πόνημα του κορυφαίου Ιταλού συγγραφέα, φιλοσόφου κριτικού λογοτεχνίας και δοκιμιογράφου, Ουμπέρτο Έκο, ο οποίος έχασε πρόσφατα τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 84 ετών, πρόκειται για ένα δοκίμιο με τίτλο Pape Satan Aleppe.

26 febbraio venerdì #papesatanaleppe di #UmbertoEco ora è ufficiale

in libreria pic.twitter.com/GoiZRmFIlC

— La nave di Teseo (@lanavediteseoed) February 21, 2016

Το τελευταίο βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο, περιλαμβάνει μια σειρά ήδη δημοσιευμένων κειμένων, του συγγραφέα, τα οποία έχουν φιλοξενηθεί στο στο εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό L’ Espresso, με το οποίο συνεργαζόταν ο επιτυχημένος γλωσσολόγος και συγγραφέας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ιταλικού εκδοτικού οίκου La Nave di Teseo, το τελευταίο βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο Pape Satan Aleppe, πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ιταλία την ερχόμενη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζουμε πως την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, στο κάστρο Καστέλλο Σφορτσέσκο του Μιλάνο θα πραγματοποιηθεί μία λιτή τελετή προκειμένου φίλοι, γνωστοί και αναγνώστες να πουν το στερνό αντίο στο διεθνούς φήμης στοχαστή, γλωσσολόγο και συγγραφέα Ουμπέρτο Έκο.

The post Στην κυκλοφορία το τελευταίο βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα