Χειροπέδες στον Νικολάι για την συγκλονιστική υπόθεση της μικρής Άννυ

14:23 22/2/2016 - Πηγή: iPop

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο Νασίφ Αχμέντοφ, γνωστός ως Νικολάι ο οποίος κατηγορείται για συναυτουργία στη δολοφονία της μικρής Άννυ που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Μάιο του 2015.

Ο τρίτος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της μικρής Άννυ πιάστηκε από αστυνομικούς της Βουλγαρίας. Αξίζει να τονιστεί πως ο Νικολάι, ο φίλος του πατέρα του άτυχου τετράχρονου κοριτσιού καταζητούταν με διεθνές ένταλμα από τότε που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση της ανθρωποκτονίας.

Στην

αρχή μάλιστα, ο Νικολάι είχε προσπαθήσει να βοηθήσει τις αρχές δίνοντας της πληροφορίες, έτσι ώστε να λυθεί το μυστήριο το οποίο κάλυπτε την υπόθεση. Αμέσως μετά τις αποκαλύψεις ο Νικολάι έφυγε για την Βουλγαρία.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας ο Νικολάι θα παραπέμπει για να δικαστεί μαζί με το πατέρα της Άννυ στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Σε βάρος του εκκρεμούν οι βάρος του αναφέρονται σ ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, περιύβριση νεκρού και από κοινού οπλοχρησία.

Ο Νικολάι εντοπίσθηκε μετά από έξι ολόκληρους μήνες αναζητήσεων εντοπίσθηκε σε χωριό της επαρχίας Γκράμποβο. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται να συνεδριάσει το συμβούλιο Εφετών της Σόφια έτσι ώστε να αποφασιστεί η έκδοση του στην Ελλάδα. Όπως δήλωσε ο ίδιος δεν επιθυμεί να παραπεμφθεί στη χώρα μας έτσι ώστε να δικαστεί.

The post Χειροπέδες στον Νικολάι για την συγκλονιστική υπόθεση της μικρής Άννυ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα