Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες και video από τον άνδρα με το καπέλο του αεροδρομίου των Βρυξελλών

16:33 7/4/2016 - Πηγή: iPop

Το μεσημέρι της Πέμπτης οι βελγικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέο video και φωτογραφίες του άνδρα με το καπέλο του αεροδρομίου των Βρυξελλών. Τα εν λόγω στιγμιότυπα καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στο αεροδρόμιο του Ζάβεντεμ λίγα λεπτά πριν τις φονικές εκρήξεις που «πάγωσαν» την Ευρώπη και την βύθισαν στο πένθος.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις αρχές του Βελγίου ο άνδρας με το καπέλο φαίνεται να μετέφερε

τη μεγαλύτερη βόμβα από τις τρεις. Βέβαια, η συγκεκριμένη βόμβα δε εξερράγη για αδιευκρίνιστους λόγους.

Ο άνδρας διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται από τις αρμόδιες αρχές.

Full set of CCTV images released by police today of ‘man-in-the-hat’ @SkyNews #brusselsattack pic.twitter.com/Ih9pWiBXVW

— Mark Stone (@Stone_SkyNews) April 7, 2016

Συνεχώς νέα στοιχεία για τους δράστες των επιθέσεων των Βρυξελλών βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα την Τετάρτη, ένας εκπρόσωπος του Ευρωκοινοβουλίου αποκάλυψε ότι ένας από τους τρομοκράτες είχε εργαστεί δύο καλοκαίρια ως εποχικός σε εταιρεία καθαριότητας που ήταν συμβεβλημένη με το Ευρωκοινοβούλιο.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως πρόκειται για τα καλοκαίρια του 2009 και του 2010, ενώ τόνισε πως το συγκεκριμένο άτομο είχε μέχρι τότε καθαρό ποινικό μητρώο.

Ο εκπρόσωπος του Θεσμού δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του τρομοκράτη που εργάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο. Ωστόσο, ο Εισαγγελέας ανακοίνωσε πως ο Ναζίμ Λαχραουί ήταν ο βομβιστής που είχε εργαστεί στο Ευρωκοινοβούλιο.

Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής έχει γίνει η ταυτοποίηση τριών από τους τρομοκράτες των Βρυξελλών, των αδελφών Ελ-Μπακραουί και του Ναζίμ Λαχραουί.

Έτσι, οι αρχές αναζητούν ακόμα τον μυστηριώδη δράστη με το μπεζ πουκάμισο και το καπέλο, του οποίου η βόμβα, που ήταν και η μεγαλύτερη, δεν εξερράγη.

The post Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες και video από τον άνδρα με το καπέλο του αεροδρομίου των Βρυξελλών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα