Στα άκρα οι σχέσεις Πολάκη- προέδρου ΠΟΕΔΗΝ μετά το δημοσίευμα του Guardian

14:24 3/1/2017 - Πηγή: iPop

Στα άκρα είναι οι σχέσεις ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, και τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, μετά το δημοσίευμα του Guardian για την κατάρρευση του συστήματος Υγείας στην Ελλάδα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται δηλώσεις του κ. Γιαννάκου.

Ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

κατηγορεί τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ ότι είπε ψέματα για την ΕΣΥ, ενώ έδωσε στοιχεία του 2012.

Συκοφάντησε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επειδή έκοψε στους συνδικαλιστές τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις. Δεν σε πιστεύει κανείς πια από τους εργαζόμενους των νοσοκομείων παρά μόνο το παρεάκι σου

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συνέχισε προσάπτοντας στον κ. Γιαννάκο ότι «είναι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιώργο Παπανδρέου που όταν ήταν πρωθυπουργός για να φέρει εδώ το ΔΝΤ έβριζε τη χώρα».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ βρίσκεται σε πανικό επειδή σε λίγο καιρό δεν θα είναι πια πρόεδρος και διερωτήθηκε: «Και τότε τι θα κάνεις στη ζωή σου;».

Η απάντηση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Ο κ. Γιαννάκος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha απάντησε στις κατηγορίες του Παύλου Πολάκη, εξαπολύοντας με την σειρά του σφοδρή επίθεση.

«Ο Πολάκης νομίζει ότι εμείς είμαστε το ΚΕΕΛΠΝΟ και ότι μπορεί να μας αλλάζει, όπως έκανε με τους προηγούμενους προέδρους. Εμάς μας εξέλεξαν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία», ανέφερε ο κ. Γιαννάκος αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο αναπληρωτής Υπουργός είπε ότι δεν θα είναι σε λίγο καιρό πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν συκοφάντησε την χώρα, ούτε είπε ψέματα, καθώς είναι αλήθεια οι ελλείψεις στα νοσοκομεία και η υπολειτουργία του ΕΚΑΒ.

Σε καμία περίπτωση δεν συκοφαντούμε τη χώρα. Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν ελλείψεις στα νοσοκομεία. Πολλές φορές Μέσα Ενημέρωσης έχουν φιλοξενήσει αντίστοιχα ρεπορτάζ. Είναι γνωστό σε όλους ότι δεν υπάρχουν μηχανήματα στα δημόσια νοσοκομεία. Ότι υπολειτουργεί το ΕΚΑΒ, ότι υπάρχει έντονη ταλαιπωρία. Όλοι οι πολίτες το γνωρίζουν αυτό. Είναι υπαρκτά τα προβλήματα

«Είναι επικίνδυνος. Μιλάμε πλέον για έναν βόθρο. Ο κ. Πολάκης είναι πολιτικό μίασμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Ενώ ο κ. Ξανθός, παρόλο που εφαρμόζει Μνημονιακές υποχρεώσεις έχει ένα κώδικα επικοινωνίας», υπογράμμισε τέλος ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

The post Στα άκρα οι σχέσεις Πολάκη- προέδρου ΠΟΕΔΗΝ μετά το δημοσίευμα του Guardian appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα