ΣΕΞορία

23:01 28/11/2014 - Πηγή: iPop

Είναι Σάββατο βράδυ, έχεις βγει μπαρότσαρκα και στην έξοδό σου συναντάς το αγόρι με το οποίο παίζεται κάτι εδώ και καιρό. Πιάνετε την κουβέντα, τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά και στο τέλος της βραδιάς το αντικείμενο του πόθου σου προσφέρεται να σε συνοδεύσει μέχρι το σπίτι. Φτάνοντας ανακαλύπτεις ότι, για καλή σου τύχη, η συγκάτοικός σου ακόμα λείπει. Αποφασισμένη για όλα, παρασύρεις το καινούργιο αμόρε στο δωμάτιό σου και, λίγο πριν του δοθείς ολοκληρωτικά, στέλνεις ένα προειδοποιητικό sms στην συγκάτοικο στέλνοντας την στη ΣΕΞορία επίσημα γι’ αυτό το βράδυ.

Είτε είσαι ο δράστης, είτε το θύμα, η ΣΕΞορία αποτελεί ένα κομμάτι της συγκατοίκησης που δύσκολα μπορείς να αποφύγεις. Αυτό που μπορείς να αποφύγεις είναι κάποια εκνευριστικά επακόλουθά της, όπως οι καβγάδες και οι παρεξηγήσεις με τη συγκάτοικο. Αρκεί να ακολουθήσεις μερικούς απλούς, αλλά χρυσούς κανόνες. Έχουν διαμορφωθεί και τεσταριστεί από γενιές και γενιές συγκατοίκων που έφτασαν στα πρόθυρα του ξεμαλλιάσματος και στους παρουσιάζουμε αμέσως παρακάτω!

Από την πλευρά του «δράστη»

Είτε έχεις κάποια μακροχρόνια σχέση είτε σκοπεύεις απλά να περνάς μερικές ευχάριστες νύχτες πού και πού, επιβάλλεται να συζητήσεις το θέμα με τη συγκάτοικό σου απ’ την αρχή. Μπορεί να σου προκαλεί αμηχανία, όμως να ’σαι σίγουρη ότι κι εκείνη την απασχολεί. Πόσο συχνά είστε διατεθειμένες να αφήνετε η μία στην άλλη ελεύθερο το πεδίο και για πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Σίγουρα καμιά δεν θα θέλει να ξεσπιτώνεται για ολόκληρο Σαββατοκύριακο!

Μην ξεχάσετε να κανονίσετε τι θα γίνεται σε περίπτωση που και οι δύο θέλετε το σπίτι -συμβαίνουν κι αυτά! Επίσης, είναι καλό η μία να γνωρίζει σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα της άλλης και το πότε θα λείπει εκτός σπιτιού. Έτσι, θα μπορείτε να εκμεταλλεύεστε την ευκαιρία ενός άδειου χώρου συχνότερα, χωρίς να ξεβολεύεται καμία.

Ως «δράστης», θα πρέπει να φροντίζεις όσο γίνεται να ειδοποιείς τη συγκάτοικό σου για πιθανούς «επισκέπτες». Εντάξει, σίγουρα καμιά φορά τα πράγματα αυτά προκύπτουν χωρίς να τα περιμένεις. Όταν όμως έχεις ανακαλύψει

…Διάβασε περισσότερα

The post ΣΕΞορία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα