Δαχτυλίδια, τα …γιατί η μόδα ζητάει να είναι πολλά!

18:35 28/11/2014 - Πηγή: iPop

Κορίτσια καλά διαβάσατε, δαχτυλίδια, τα …γιατί η μόδα ζητάει να είναι πολλά! Μέχρι τώρα κυνηγούσες το ένα και μοναδικό διαμαντένιο δαχτυλίδι, με το υπέροχο κουτάκι του και ήθελες να είναι μεγάλο. Σταμάτα την αναζήτηση τώρα! Η μόδα ζητάει τα δαχτυλίδια να είναι πολλά, σε κάθε δάχτυλο του χεριού σου και σε κάθε σημείο του δάχτυλου!

Όσα περισσότερα δαχτυλίδια φοράς, τόσο πιο δυναμική και πιο προσωποποιημένη είναι η εμφάνιση σου, λένε οι πιο διάσημοι

fashion editors ανά τον κόσμο! Επίσης μας προτρέπουν να συνδυάσουμε μεγέθη και υλικά!

Οδηγίες χρήσης!

Ίδιο υλικό, διαφορετικό μέγεθος

Αν επιλέξεις όλα τα δαχτυλίδια σου να είναι από χρυσό πρέπει να επιλέξεις διαφορετικά μεγέθη και σχήματα για να γλιτώσεις την μονοτονία!

Μία σειρά… μα τι σειρά!

Οκ δεν είσαι ο άνθρωπος των έντονων δηλώσεων. Επέλεξε ένα single row από διακριτικά μεταλλικά δαχτυλίδια για πιο θηλυκές εμφανίσεις!

Epic mash-up

Μπλέξε όλα τα μέταλλα και όλες τις πέτρες που θέλεις. Μεγάλα, μικρά ή φανταχτερά.. οσα αντέχεις! Κανένας δεν θα σου πει τίποτα γιατί είναι στη μόδα!

Ρίξε άγκυρα!

Μπορείς να φορέσεις ένα και μοναδικό μεγάλο, εντυπωσιακό δαχτυλίδι και να το πλαισιώσεις με άλλα μικρότερα και πολύ πιο διακριτικά!

Κατά σειρά μεγέθους

Θυμάσαι που στο σχολείο μας στοίχιζαν με σειρά ύψους; Κάνε το ίδιο και στα δαχτυλίδια σου…ξεκίνα από το μικρότερο και όσο προχωράς στα δάχτυλα ξεκίνα να μεγαλώνεις και το μέγεθος του δαχτυλιδιού!

Picture credit: Jessie Bush, Søren Jepsen, 4.bp.blogspot, woman.tv, styletrials.com,

The post Δαχτυλίδια, τα …γιατί η μόδα ζητάει να είναι πολλά! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα