Σεξ στην καρέκλα: 4 στάσεις που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή!

20:25 28/8/2022 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν πολλά μέρη που μπορεί κανείς να σεξ με την σύντροφο του. Εκτός από το κλασσικό κρεβάτι που είναι η πιο basic επιλογή, το αυτοκίνητο ή μια απομακρυσμένη παραλία είναι οι αμέσως επόμενες επιλογές για να συνευρεθείς ερωτικά με την παρτενέρ σου. Αν όμως, το σεξ τείνει να γίνει ρουτίνα και ψάχνεις τρόπους για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον σου, εμείς σου έχουμε τη λύση. Το σεξ στη καρέκλα μπορεί να αποδειχθεί το καλύτερο φάρμακο για την ερωτική σου ζωή και με τις κατάλληλες στάσεις μπορεί να κάνεις πραγματικότητα τα πιο τρελά σκηνικά. Αν δεν έχετε άλλες επιλογές εσύ και η παρτενέρ σου, καθίστε και απολαύστε το…

Αν δεν έχεις χρόνο…αυτές είναι οι στάσεις για γρήγορο σεξ!

Λόγοι που κάνουν το σεξ στην καρέκλα αθεράπευτα καυτό

Το να κάνεις σεξ στην καρέκλα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αρκεί να υπάρχει θέληση και φαντασία για καινούριες εμπειρίες. Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας σεξ στην καρέκλα, αποκτάς μεγαλύτερη οικειότητα με την σύντροφο σου αφού ακουμπάτε ο ένας τον άλλο. Το να έχεις ερωτική επαφή στην καρέκλα είναι τέλειο για πιο διασκεδαστική σωματική επαφή. Μπορείς, επίσης, να ανταλλάσσεις καυτά φιλιά και βλέμματα για περισσότερη ένταση ή/και οικειότητα. Παράλληλα, ένας ακόμα λόγος που το σεξ στην καρέκλα είναι πολύ αισθησιακό, είναι το γεγονός ότι ελέγχεις πόσο βαθιά θα διεισδύσεις στην σύντροφό σου.

Έχεις άγχος; Αυτές είναι οι στάσεις του σεξ που θα σε ανακουφίσουν!

Πώς θα είσαι άνετα στην καρέκλα;

Πρώτα από όλα, πριν κάνεις το οτιδήποτε, θα πρέπει να ελέγξεις ότι είναι σωστή η καρέκλα σου. Πιο αναλυτικά, θα πρέπει να είσαι βέβαιος ότι η καρέκλα που επέλεξες για τα ερωτικά σου παιχνίδια είναι σταθερή και μπορεί να κρατήσει το βάρος τόσο το δικό σου, όσο και της συντρόφου σου. Είναι ιδανικό, να επιλέξεις μια καρέκλα που έχει μια σκληρή, σταθερά υποστηρικτική βάση με ένα μαξιλάρι πάνω της.

Τέλος, θα πρέπει η καρέκλα που θα επιλέξεις να είναι και καθαρή διότι δεν είναι και το πιο ωραίο να κάνεις σεξ πάνω σε βρώμικες επιφάνειες. Είναι συνετό, να καθαρίζεις την καρέκλα μετά την ερωτική πράξη για να μην υπάρχουν τυχόν λεκέδες πάνω της. Ειδάλλως, μπορείς να επιστρατεύσεις μερικές παλιές κουβέρτες πάνω στην καρέκλα για να γλιτώσεις το καθάρισμα.

Οι 4 στάσεις για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την καρέκλα

Στάση από πάνω. Το ένα άτομο κάθεται, ενώ το άλλο κάθεται από πάνω με τα οπίσθια, παίρνοντας μια θέση στο πέος του συντρόφου του. Λειτουργεί εξαιρετικά αυτή η στάση για πρωκτικό ή κολπικό σεξ και τα χέρια και των δύο συντρόφων είναι ελεύθερα για να τρίβουν, να αγγίζουν και να κρατούν διάφορα ερωτικά βοηθήματα.

Στάση από πίσω. Αυτή η στάση μπορεί να γίνει και στο πάτωμα ή ακουμπώντας σε κάποιον τοίχο, αλλά η καρέκλα ανεβάζει τα επίπεδα δυσκολίας και την ερωτική διέγερση. Αν η καρέκλα έχει ένα αρκετά μεγάλο κάθισμα, ο ένας μπορεί να γονατίσει στην καρέκλα, ενώ ο άλλος διεισδύει από πίσω.

Unsplash / Dainis Graveris

Στοματικός έρωτας. Οι καρέκλες είναι επίσης εξαιρετικές για στοματικό σεξ. Ο ένας κάθεται στην καρέκλα με λίγο ανοιχτά τα πόδια και ο άλλος γονατίζει για να προσφέρει την μεγαλύτερη ευχαρίστηση, χρησιμοποιώντας το στόμα του, τα χέρια του ή κάποιο ερωτικό βοήθημα.

Τα πόδια στο κεφάλι. Εδώ έχουμε ίσως την πιο σέξι στάση που θα μπορούσαμε να σου προτείνουμε. Πρώτα κάθεται ο άντρας στην καρέκλα και μετά η γυναίκα επάνω του και αντικριστά. Αφού γίνει η διείσδυση τότε σηκώνονται τα πόδια της συντρόφου στους ώμους του. Σημαντική σημείωση, θα πρέπει ο άντρας να είναι… στιβαρός.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σεξ στην καρέκλα: 4 στάσεις που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα