Ξέχνα όλα όσα ήξερες! – Αυτές είναι οι πιο περίεργες γεύσεις παγωτού που προορίζονται μόνο για τολμηρούς ουρανίσκους

15:08 28/8/2022 - Πηγή: iPop

Ένα από τα πιο λαχταριστά εδέσματα, ιδίως το καλοκαίρι, είναι το παγωτό. Αν και πολλοί το προτιμούν ακόμη και τον χειμώνα, το παγωτό είναι το signature γλυκό του καλοκαιριού. Εκτός από τη γλυκιά του γεύση, μπορεί να προσφέρει και στιγμές δροσιάς και να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Οι γεύσεις του στα παιδικά

μας χρόνια ήταν οι κλασικές: βανίλια, σοκολάτα, φράουλα. Περνώντας όμως τα χρόνια οι γεύσεις έγιναν πολλές και με μεγάλη φαντασία. Σορμπέ μάνγκο, μέντα, μιλφέιγ, cheesecake και πολλές άλλες. Πώς θα σου φαινόταν αν πέρα από αυτές που έχεις δοκιμάσει αλλά και λατρέψει, μάθαινες πως υπάρχουν και κάποιες που λίγοι έως ελάχιστοι θα τολμούσαν να δοκιμάσουν; Παρακάτω λοιπόν, θα μάθεις τις πιο περίεργες γεύσεις παγωτού από όλο τον κόσμο!

Κι όμως συμβαίνει: Το παγωτό είναι πιο υγιεινό από ένα πολύσπορο κουλούρι

Αυτές είναι πιο περίεργες γεύσεις παγωτού που λίγοι τολμούν να δοκιμάσουνΠαγωτό με γεύση Fish and Chip

Το όνομα είναι αρκετό για να μας πει ότι όποιος το επινόησε είναι Βρετανός. Φτιαγμένο για να προσφέρει μια γεύση από τη βρετανική καθημερινότητα, το παγωτό Fish and Chip αποτελείται από παγωτό με φιλέτο μπακαλιάρου που περιβάλλεται από κουρκούτι βανίλιας και πιπεριάς. Συνδυάζεται με πατατάκια παγωτού και σερβίρεται με αλάτι και καρυκεύματα, ξίδι και φέτες λεμονιού. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται είναι αλήθεια!

View this post on Instagram

A post shared by Il Gelato (@ilgelato_)

Παγωτό με γεύση αστακού

Ακόμα και όσοι έχουν δοκιμάσει τα πιο περίεργα φαγητά στον κόσμο δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσαν στη γεύση αυτού του παγωτού. Το Ben and Bill’s Chocolate Emporium, πάντοτε προσπαθεί να δημιουργεί νέες γεύσεις παγωτών, οι οποίες δεν μπορούν εύκολα να περάσουν από το μυαλό κάποιου. Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να σκεφτεί πως ένα έδεσμα, όπως ο αστακός, θα μπορούσε να μετατραπεί σε παγωτό;

View this post on Instagram

A post shared by Food (@food)

Παγωτό με γεύση καπνιστό σολομό

Το «Mister Artisan Ice Cream» στο Βανκούβερ του Καναδά, είναι γνωστό για την ποικιλία των δροσιστικών και χειροποίητων λιχουδιών παγωτού. Πίσω το 2017, δημιούργησαν μια πρωτοποριακή γεύση και αυτή ήταν το αλμυρό σάντουιτς με παγωτό καπνιστό σολομό. Ήταν ένα επιδόρπιο περιορισμένης έκδοσης και ήταν διαθέσιμο για μόλις δύο ημέρες. Το παγωτό καπνιστού σολομού είναι φτιαγμένο από καπνιστό άγριο σολομό που αναμειγνύεται σε μια βάση από γάλα και τυρί κρέμα και σερβίρεται ανάμεσα σε δύο γκοφρέτες. Δεν ακούγεται και τόσο άσχημο ε;

Παγωτό: Πόσο υγιεινός είναι ο βασιλιάς του καλοκαιριού;

View this post on Instagram

A post shared by MISTER ARTISAN ICE CREAM (@madebymister)

Παγωτό με γεύση πίτσα

Ναι, καλά διάβασες! Στο «Little Baby’s Ice Cream» στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α., μπορείς να πάρεις μια γεύση από το παγωτό πίτσα. Φτιαγμένο με ντομάτα, ρίγανη, αλάτι, βασιλικό και σκόρδο, είναι μια από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις στον κόσμο των παγωτών. Επιπλέον, το μαγαζί βρίσκεται δίπλα σε μια πιτσαρία με το όνομα Pizza Brain, αποτελώντας την τέλεια ευκαιρία για να συνδυάσεις τη μπάλα παγωτού σου με ένα κομμάτι πίτσας! Ονειρικό!

View this post on Instagram

A post shared by Little Baby's Ice Cream (@littlebabysic)

Παγωτό με γεύση cheetos

To «Mister Artisan Ice Cream» έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα του, όταν κυκλοφόρησε το πολύ ιδιαίτερο παγωτό με γεύση hot cheetos. To Flamin’ Hot Cheetos Bar ενσωματώνει παγωτό με γεύση cheetos (με πραγματικά τραγανά κομμάτια ανακατεμένα στην κρέμα) ανάμεσα σε δύο πλευρές γκοφρέτας, η οποία είναι πασπαλισμένη και αυτή με cheetos φυσικά.

Ξέχνα το hangover μ’ ένα παγωτό λένε οι Νοτιοκορεάτες!

View this post on Instagram

A post shared by MISTER ARTISAN ICE CREAM (@madebymister)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ξέχνα όλα όσα ήξερες! – Αυτές είναι οι πιο περίεργες γεύσεις παγωτού που προορίζονται μόνο για τολμηρούς ουρανίσκους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξέχνα, – Αυτές,xechna, – aftes