«Ξεκίνησε» νωρίτερα ο τελικός στο Βόλο-Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε φίλος του ΠΑΟΚ(Pics)

13:54 6/5/2017 - Πηγή: iPop

Τελικός χωρίς απρόοπτα στην Ελλάδα τελικά δεν πρόκειται να διεξαχθεί, αφού όπως μεταδίδει το «seleo.gr» οπαδός του ΠΑΟΚ μαχαιρώθηκε στο πόδι πριν από λίγη ώρα στο Βόλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παραθέτονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οπαδοί της ΑΕΚ που έκαναν πορεία μέσα

στην πόλη απομόνωσαν παρέα φίλων του ΠΑΟΚ και συνεπλάκησαν. Ο ένας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Τα καραβάνια των οπαδών των δύο ομάδων ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, με τους δρόμους από Αθήνα προς Βόλο και Θεσσαλονίκη προς Βόλο να έχουν κιτρινόμαυρο και ασπρόμαυρο χρώμα.

Αν και πολλοί φίλοι των δύο ομάδων ξεκίνησαν από χθες το βράδυ για τον Βόλο, ο κύριος όγκος των οπαδών ξεκίνησε σήμερα το πρωί είτε οργανωμένα με πούλμαν είτε μεμονωμένα με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα.
Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες, οι οπαδοί της «Ένωσης» αφού συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησαν για το Βόλο με την πρώτη στάση να γίνεται στα διόδια του Αγίου Στεφάνου όπου διεξήχθη και ο πρώτος έλεγχος από την αστυνομία.


Από την άλλη πλευρά οι φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά» συγκεντρώθηκαν όπως παραδοσιακά κάνουν πάντα στα διόδια των Μαλγάρων και ξεκίνησαν όλοι μαζί την πορεία προς τον Βόλο και το Πανθεσσαλικό Στάδιο.


Συλλήψεις οπαδών χθες το βράδυ

Μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων που βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας από χθες, ωστόσο όπως αναφέρει η εφημερίδα “Goal”, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων χθες το βράδυ , για αγορά και κατοχή επικίνδυνων αντικειμένων. Οι τέσσερις συλληφθέντες που φέρεται να είναι οπαδοί της ΑΕΛ Συγκεκριμένα, είχαν αγοράσει από μαγαζί στη συνοικία Παλιά του Βόλου, περίπου 200 στυλιάρια.
Στις κερκίδες του γηπέδου, αναμένεται να φιλοξενηθούν περίπου 9000 φίλοι της κάθε ομάδας με την αστυνομία της πόλης να έχει λάβει δρακόντεια μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων.

Photos/Πηγή: enwsi.gr, paok24.gr

The post «Ξεκίνησε» νωρίτερα ο τελικός στο Βόλο-Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε φίλος του ΠΑΟΚ(Pics) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα