Σε ρυθμούς Ρίχτερ Λέσβος- Κρήτη

07:51 16/2/2017 - Πηγή: iPop

Σε ρυθμούς Ρίχτερ συνεχίζει να κουνιέται η Λέσβος με τους κατοίκους της να δείχνουν πιο ανήσυχοι από ποτέ. Νέα σεισμική δόνηση, 4,4 Ρίχτερ, ταρακούνησε το νησί τα ξημερώματα της Τσικνοπέμπτης. Εκτός, όμως, από την Λέσβο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ταρακουνήθηκε και η Κρήτη λόγω του σεισμού των

4,5 που σημειώθηκε στη 1:01.

Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης της Λέσβου αξίζει να σημειωθεί, πως εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 60 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μυτιλήνης, ενώ την ίδια στιγμή το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 7 χιλιόμετρα.

Η σεισμική δόνηση η οποία είχε μέγεθος 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο σημειώθηκε στις 02:19 βορειοδυτικά της Λέσβου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 60 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μυτιλήνης, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 7 χιλιόμετρα.

Επίσης, σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σημειώθηκε στις 01:01 νότια της Κρήτης.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 36 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τυμπακίου και το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

The post Σε ρυθμούς Ρίχτερ Λέσβος- Κρήτη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα