Σε ποια ευρωπαϊκή πόλη νομιμοποιήθηκε ο γυμνισμός;

22:00 21/4/2014 - Πηγή: iPop

Σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας πρόσφατα νομιμοποιήθηκε ο δημόσιος γυμνισμός! Στο Μόναχο, που είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, νομιμοποιήθηκε ο γυμνισμός με τον καθορισμό έξι ζωνών γυμνιστών.

Οι έξι καθορισμένοι χώροι ειδικά για γυμνιστές δεν είναι περιφραγμένοι ή κρυφοί, αν και η θέση τους παρέχει ένα βαθμό προστασίας της… ιδιωτικής ζωής των γυμνιστών.

Η μία ζώνη γυμνιστών βρίσκεται σε ένα κεντρικό τουριστικό σημείο, το οποίο είναι μόλις 10 λεπτά μακριά από την κεντρική πλατεία του Μονάχου.

Ο δημόσιος γυμνισμός στο Μόναχο είναι χρόνια πρακτική και δεν είναι περίεργο να δεις ανθρώπους να περπατούν γυμνοί σε διάφορα σημεία όπως στο Englischer Garten και κατά μήκος του Isar River.

Φυσικά, ο γυμνισμός δεν περιορίζεται στο Μόναχο. Η πρακτική είναι κοινή σε όλη τη Γερμανία, όπου η πρώτη παραλία γυμνιστών δημιουργήθηκε ήδη από το 1920.

Η χώρα φημίζεται για την αγάπη της σε όλες τις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν «ευάερο» σώμα: γίνεται επίσης Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυμνού έλκηθρου στη λουτρόπολη της Braunlage.

Στην Ελλάδα:

Για να μη λέτε ότι είμαστε οπισθοδρομικοί στην Ελλάδα, έχουμε κι εμείς τους δικούς μας δημόσιους γυμνιστές. Διαβάστε για το Μιχάλη και το Γιάννη που κυκλοφορούν γυμνοί στη Θεσσαλονίκη.

The post Σε ποια ευρωπαϊκή πόλη νομιμοποιήθηκε ο γυμνισμός; appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα