Σε πένθος οι Ένοπλες Δυνάμεις- Στο ΓΝΑ οι σοροί των θυμάτων από την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού

18:41 12/2/2016 - Πηγή: iPop

Ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και ολόκληρη η χώρα έχουν βυθιστεί σε πένθος μετά την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία στοίχισε τη ζωή στους τρεις επιβαίνοντες, έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού πως οι σοροί των θυμάτων έχουν μεταφερθεί στο ΓΝΑ.

Αρχικά οι σοροί των τριών αξιωματικών είχαν μεταφερθεί με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, το οποίο προσγειώθηκε στο στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ, και στην συνέχεια τις σορούς παρέλαβε ασθενοφόρα του Πολεμικού Ναυτικού,

τα οποία κατευθύνθηκα προς το Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Θυμίζουμε ότι μέχρι το πρωί της Παρασκευής, ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου ήταν αγνοούμενος, ενώ η σορός του τελικά εντοπίστηκε στις 11:30.

Οι τρεις επιβαίνοντες του ελικοπτέρου ήταν οι: Αναστάσιος Τουλίτσης, Αναστάσιος Πανανάς και Ελευθέριος Ευαγγέλου.

Το ελικόπτερο, Agusta Bell, του Πολεμικού Ναυτικού αγνοείτο από τις 02:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τη συγκεκριμένη ώρα και ενώ πετούσε πάνω από την περιοχή της Κινάρου στα Δωδεκάνησα το στίγμα του χάθηκε.

Οι έρευνες του ελληνικού στρατού συνεχίζονται έτσι ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ έχει συσταθεί επιτροπή διερεύνησης.

Photo: Frangiskos Samsas / SOOC

The post Σε πένθος οι Ένοπλες Δυνάμεις- Στο ΓΝΑ οι σοροί των θυμάτων από την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα