Σε λιγότερο από ένα λεπτό μπορείς να μάθεις πώς θα κάνεις τη ζωή σου πιο ισορροπημένη

21:32 13/6/2017 - Πηγή: iPop

Η ζωή μας αποτελείται από ένα πλήθος διαφορετικών στοιχείων που είναι σημαντικά για εμάς, είτε πρόκειται για οικογένεια και φίλους, είτε για δουλειά και επιχειρήσεις ή για τα χόμπι. Αλλά είναι σημαντικό για όλους να βρουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ αυτών των πραγμάτων. Διαφορετικά, η ζωή έχει την τάση να εστιάζει την προσοχή μας σε λίγα μόνο πράγματα, κάτι το οποίο στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία μας.

Τώρα, όμως, μπορείς μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό μπορείς να μάθεις πώς θα κάνεις τη ζωή σου πιο ισορροπημένη.

Το παρακάτω test χρησιμοποιείται

από ψυχολόγους σ’ όλο τον κόσμο, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βρουν μια καλύτερη ισορροπία στη ζωή τους.

Τι πρέπει να κάνεις;Αντίγραψε το διάγραμμα σ’ ένα χαρτί.Σε μια κλίμακα από 1 έως 10, αξιολόγησε πόσο επιτυχής ήσουν το προηγούμενο έτος σε κάθε μία από τις περιοχές που υπάρχουν στο διάγραμμα.Στη συνέχεια, ένωσε τα σημάδια στην κλίμακα μαζί για να σχηματίσουν έναν κύκλο.Έτσι θα σχηματίσεις «τροχό ζωής», ο οποίος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις σε ποια στοιχεία της ζωής σου θα πρέπει να αφιερώσεις είτε λίγο περισσότερη είτε λιγότερη προσοχή.

Αυτή η άσκηση θα σε βοηθήσει να βρεις πού βρίσκεται η ανισορροπία στη ζωή σου, η οποία θα σε οδηγήσει με τη σειρά της στους λόγους για τους οποίους ίσως να μην είσαι εντελώς ικανοποιημένος.

Προσπάθησε να κάνεις αυτή την άσκηση μία φορά το μήνα.

The post Σε λιγότερο από ένα λεπτό μπορείς να μάθεις πώς θα κάνεις τη ζωή σου πιο ισορροπημένη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα