Πυρκαγιά σε τουριστικό σκάφος στη Νέα Ζηλανδία – Στη θάλασσα οι 60 επιβάτες (video)

13:09 18/1/2016 - Πηγή: iPop

Στη θάλασσα βρέθηκαν 60 επιβάτες, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε τουριστικό σκάφος κοντά στις ακτές στη Νέα Ζηλανδία. Οι αρχές του λιμενικού σώματος έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να διασώσουν τους επιβάτες που βρέθηκαν στη θάλασσα.

Το πλοίο – που ονομάζεται Peejay – επιστρέφοντας από το Whte Island κοντά στις ακτές της Νέας Ζηλανδίας, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες, αναγκάζοντας τους επιβάτες να πηδήξουν από το πλοίο και να βρεθούν στη θάλασσα.

Sixty people forced to jump off tourist boat which caught fire off the coast of New Zealand https://t.co/Xr0JNwrb52 pic.twitter.com/0WVX1sgL4O

Sky News (@SkyNews) January 18, 2016

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το διεθνές δίκτυο Sky News, o καπνός και οι φλόγες παρατηρήθηκαν να προέρχονται από το μηχανοστάσιο του πλοίου, ενώ λίγο αργότερα αυτό βυθίστηκε στη θάλασσα, μόλις μισό μίλι από την ακτή.

Όλοι οι 53 επιβάτες, αλλά και τα 7 μέλη του πληρώματος του πλοίου διασώθηκαν από τις αρχές του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκαν τελικά με ασφάλεια στη στεριά, λίγο πριν το πλοίο να βυθιστεί.

photo:nzherald.co.nz

The post Πυρκαγιά σε τουριστικό σκάφος στη Νέα Ζηλανδία – Στη θάλασσα οι 60 επιβάτες (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα