Με βασικό θέμα την υγειονομική περίθαλψη και την οπλοκατοχή «συγκρούστηκαν» Χ.Κλίντον- Μπ. Σάντερς

12:56 18/1/2016 - Πηγή: iPop

Βασικό θέμα στο debate που διεξήχθη μεταξύ Χ.Κλίντον- Μπ. Σάντερς αποτέλεσε το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, οι πολιτικές οι οποίες υπάρχουν στη Wall Street, αλλά και το ζήτημα της οπλοκατοχής.

Αξίζει να τονιστεί πως αυτή ήταν η τελευταία τηλεμαχία των δύο υποψηφίων λίγο μετά τις εσωκομματικές εκλογές στην Αϊόβα.

Η κα Κλίντον η οποία φάνηκε να ακολουθεί την τεχνική του Ομπάμα έδειξε ουδετερότητα κατά την διάρκεια του debate προς τους ριζοσπάστες ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Κόμματος οι οποίοι

στρέφονται στον Σάντερς και τον κατηγόρησε για την στάση που κρατά στο θέμα της οπλοκατοχής.

Στη συνέχεια μάλιστα, επισήμανε πως οι προτάσεις του στο ασφαλιστικό δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν και του έθεσε ερωτήσεις για τις θέσεις του στο ζήτημα της πολιτικής για την Wall Street.

Από την πλευρά του ο Σάντερς κατηγόρησε την Χίλαρι πως είναι υπέρμαχος της στάσης: « συνεχίζουμε όπως έχει» και άφησε αιχμές πως: «παίρνει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για ομιλίες της από τράπεζες της Wall Street».

Ενώ η κα Χίλτον του απάντησε:

Εγώ δεν παίρνω λεφτά από μεγάλες τράπεζες, δεν πληρώνει τις ομιλίες μου η Goldman Sachs.

photo:bbc.com

The post Με βασικό θέμα την υγειονομική περίθαλψη και την οπλοκατοχή «συγκρούστηκαν» Χ.Κλίντον- Μπ. Σάντερς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα