Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο Fast and Curious

12:12 18/1/2016 - Πηγή: iPop

Όχι όχι μην κάνετε εικόνες με γρήγορα αυτοκίνητα. Η στήλη μας δεν έχει καμία σχέση με τις κόντρες του Paul Walker. Το fast όμως το κρατάμε και προσθέτουμε και το curious γιατί είμαστε περίεργοι.. Περίεργοι να μάθουμε τα πιο ασυνήθιστα πράγματα για ανθρώπους από ολόκληρο το χώρο του καλλιτεχνικού φάσματος αλλά και της πολιτικής. 10 γρήγορες ερωτήσεις που απαιτούν το ίδιο γρήγορες απαντήσεις. Ίδιες ερωτήσεις, διαφορετικές απαντήσεις. Challenge accepted και ξεκινάμε!

Αυτή την εβδομάδα ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

με το χέρι στην καρδιά και τον αυθορμητισμό που τον διακατέχει απαντάει στις 10 ερωτήσεις του Fast and Curious.

Ακούγοντας τη λέξη «αύριο», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;Ο ήλιος.Τι σε εξιτάρει;Ένα περίεργο άρωμα, ένας πολύ έντονος ήχος ή ένα έντονο βλέμμα.Και τι σε ξενερώνει;Ένα αδιάφορο βλέμμα, μια άσχημη μυρωδιά, μια κακή γεύση.Σου δίνω ένα μαγικό ραβδί. Τι το κάνεις;Θα έκανα διάφορες ευχές να πραγματοποιούνται για όλο τον κόσμο.Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, τι θα έκανες διαφορετικά;Τώρα που μεγαλώνω νομίζω δεν θα έκανα κάτι διαφορετικά. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο.Με ποιο ήρωα καρτούν σου έχουν πει ότι μοιάζεις;Δεν θυμάμαι να μου έχουν πει ότι μοιάζω με κάποιον.Ποιο τραγούδι σιγοτραγουδάς τον τελευταίο καιρό;Ενθάδε κείται ο μπατίρης ο Λουκάς.

Μεγαλύτερος κριτής: ο εαυτός σου ή οι άλλοι;Ο εαυτός μου σε συνεργασία με τους άλλους.Θα μπορούσες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου χωρίς σταγόνα αλκοόλ;Ναι!Τι θα ήθελες περισσότερο αυτή τη στιγμή;Ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα.Σημείωση!

Τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Άνοδος Stage και την παράσταση «Άγαμοι Θύται selfie» στο πλευρό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Γιώργου Χρυστοστόμου, Γιώργου Χατζή και της Ρούλας Μανισάνου. Μαζί τους οι Κώστας Μακεδόνας και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ακόμα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρίσκεται κάθε Τετάρτη με Κυριακή στο θέατρο Μουσούρη και την παράσταση «Δάφνες και πικροδάφνες» δίπλα στους Γιώργο Κιμούλη, Πέτρο Φιλιππίδη και Θανάση Παπαγεωργίου.

The post Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο Fast and Curious appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα