Πυρά σε σχολείο στην πόλη Γκρας της Γαλλίας-Φόβοι για πολλούς τραυματίες

14:44 16/3/2017 - Πηγή: iPop

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο λύκειο Alexis de Tocqueville, στην πόλη Γκρας της Προβηγκίας της νοτιο-ανατολικής Γαλλίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, ενώ σοβαρά έχει τραυματιστεί ο Διευθυντής του σχολείου.

Δεύτερο χτύπημα σήμερα Πέμπτη για την Γαλλία, καθώς μετά τον φάκελο, ο οποίος εξερράγη έξω από τα γραφεία του ΔΝΤ, υπήρξε επίθεση σε σχολείο

στην Γαλλία.

Πολλά μέσα ενημέρωσης, μάλιστα, μιλούν για τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν έχουν δείξει αν υπάρχει κάτι τέτοιο πίσω από την επίθεση.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό σταθμό BFM-TV υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, ενώ ένας οπλισμένος μαθητής έχει συλληφθεί ως ο ύποπτος για την επίθεση στο σχολείο.

Όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα, ο δράστης της επίθεσης πυροβόλησε τον διευθυντή του σχολείου και στη συνέχεια έριξε πυρά εναντίον των μαθητών, οι οποίοι έτρεχαν πανικόβλητοι να κρυφτούν, για να σωθούν. Ενδεχομένως να υπάρχει και δεύτερος δράστης.

Η γαλλική Κυβέρνηση έβγαλε προειδοποίηση για τρομοκρατική επίθεση μέσω τηλεφωνικής υπηρεσίας, ενώ οι τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ζητούν από τους κατοίκους να μην βγουν από τα σπίτια τους.

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη με έναν τραυματία στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι| Video

The post Πυρά σε σχολείο στην πόλη Γκρας της Γαλλίας-Φόβοι για πολλούς τραυματίες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα