Ψηφιοποίησε τις χειρόγραφες σημειώσεις σου χωρίς καμία κίνηση! (Video)

10:35 8/4/2016 - Πηγή: iPop

Μιλάς στο τηλέφωνο και κρατάς σημειώσεις. Η αμέσως επόμενη κίνησή σου είναι να περάσεις όλα όσα σημείωσες στον υπολογιστή σου. Σκέψου τώρα το ιδανικό σενάριο του να περνιόντουσαν όλες αυτές οι σημειώσεις αυτόματα… όνειρο τρελό όνειρο απατηλό; Και όμως! Πλέον μπορείς να περάσεις τις σημειώσεις από το χαρτί στον υπολογιστή σου χωρίς καμία κίνηση!

Η Moleskine, η λατρεμένη εταιρία με τα θρυλικά σημειωματάρια, παντρεύει τον κλασικό τρόπο που κρατάς σημειώσεις με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σου δίνει την δυνατότητα να ψηφιοποιήσεις τις χειρογραφες σημειώσεις σου χωρίς καμία κίνηση!

Τέλος

τα χαμένα χαρτάκια πλέον! Αρκεί να έχεις το Smart Writing Set της Moleskine. Τι ακριβώς είναι αυτό; Απλό! Πρόκειται για ένα πακέτο τριών προϊόντων: το Paper Tablet πάνω στο οποίο γράφεις, το Moleskine Pen+ με το οποίο γράφονται οι σημειώσεις και το Moleskine Notes app, το οποίο συνδυάζει τη φυσική γραφή με τον κόσμο της οθόνης.

Αυτή τη στιγμή μπορείς να κατεβάσεις το Moleskine Notes app στο iPhone σου, στο Android και το Windows.

Στα θετικά είναι πως η ψηφιοποίηση των σημειώσεων γίνεται σε πραγματικό χρόνο.

Η τιμή του Moleskine Smart Writing Set στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 199 δολάρια, ενώ κάθε καινούριο σημειωματάριο κοστίζει 29,95 δολάρια.

The post Ψηφιοποίησε τις χειρόγραφες σημειώσεις σου χωρίς καμία κίνηση! (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα