Προθεσμία για την απολογία του έλαβε το ζεύγος Μαρτίνη

13:54 17/5/2016 - Πηγή: iPop

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, 20 Μαΐου, ζήτησε και έλαβε το ζεύγος Μαρτίνη το οποίο οδηγήθηκε την Τρίτη στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Σε βάρος του Α. Μαρτίνη και της συζύγου του εκκρεμούν εντάλματα για απάτη κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον ανακριτή διαφθοράς, Νικ. Τσιρώνη και ζήτησε προθεσμία με στόχο να προετοιμάσει τους ισχυρισμούς του. Μέχρι τότε βέβαια θα κρατούνται.

Να τονισθεί πως

οι δυο εμμένουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τις κατηγορίες ενώ τονίζουν πως τα χρήματα είναι νόμιμα και φορολογημένα, καθώς και ότι τα ποσά τα οποία έχουν εντοπισθεί στους λογαριασμούς της συζύγου του Ανδρέα Μαρτίνη προέρχονται από οικογενειακή περιουσία.

Ο συνήγορος τους, Γιάννης Θωμάς, τόνισε:

Δεν έχουν καμία σχέση με την πράξη. Θα ενημερωθούμε για τα στοιχεία της δικογραφίας και θα προσπαθήσουμε να αντικρούσουμε τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Υποστηρίζουν ότι τα χρήματα δεν απεστάλησαν από γερμανική εταιρία, αλλά από περιουσία της κυρίας Μαρτίνη που διαχειρίστηκε γνωστός δικηγόρος

Η σύλληψη του Ανδρέα Μαρτίνη και της συζύγου πραγματοποιήθηκε έπειτα από ένταλμα της Εισαγγελίας Διαφθοράς σχετικά με υπόθεση που αφορά την απάτη κατ’ εξακολούθηση σε βάρους του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, το βράδυ της Δευτέρας.

Οι πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας λένε ότι η σύλληψη έρχεται μετά από έρευνα τριών ετών και η απάτη είναι ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Σημειώνεται ότι κ. Μαρτίνης υπήρξε πρόεδρος των νοσοκομείων «Ερυθρός Σταυρός» και «Ερρίκος Ντυνάν».

photo:Eurokinissi

The post Προθεσμία για την απολογία του έλαβε το ζεύγος Μαρτίνη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα