Τα διαβατήρια και να φύγουμε από αυτή τη χώρα!!!

Δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από υπουργό της κυβέρνησης, ιδιαίτερα προβεβλημένο αν και δεν έχει κάνει τίποτε.

Μου εξηγείτε αυτό το κόλλημα με τη Βούλα Πατουλίδου; Έχετε αναρτημένα γυμνά πορτρέτα της στον τοίχο, κοσμεί εξώφυλλο βιβλίου σας. Τι συμβαίνει;

«Είναι ο Κανών του Πολυκλείτου. Έχετε ξαναδεί τέτοια γλυπτική ομορφιά; Το σώμα της Βούλας Πατουλίδου είναι η απόλυτη αρμονία, ο κανόνας του γυναικείου σώματος. Έχει ο Σεφέρης μια φράση που είναι σαν να την έγραψε γι’ αυτή τη γυναίκα: «Αυτή η ακίνητη κίνηση σου κόβει την ανάσα».

Και όλα αυτά χωρίς κτηνώδεις ορμές είπαμε,

έτσι; Δηλαδή δεν θα θέλατε να της πιάσετε τον κω..;

«Δεν μπορείς να πιάσεις τον κώλο σε μια απόλυτη θεά. Απλώς την προσκυνάς. Μόνο αν στο επιτρέψει η ίδια η θεά θα της πιάσεις τον κώ.., αλλά μετά θα χτυπήσεις το χέρι σου που τόλμησε αυτή την κίνηση.»

Τάδε έφη... Κώστας Ζουράρις. Η επιλογή των ΤσίπραΚαμμένου για να είναι υφυπουργός επί της Παιδείας των παιδιών. Να μείνετε ήσυχοι Έλληνες, είναι στα χέρια του μέγιστου καθηγητή, διανοητή και πιανίστα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αν αυτό δεν είναι κατάντια για τη χώρα, την Παιδεία, το πολιτικό σύστημα τι να πούμε; Τα διαβατήρια και να φύγουμε από αυτή τη χώρα. Γιατί κάτι τέτοιοι τύποι πάντα θα βρίσκουν παράθυρο και θα μπαίνουν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα