Ελεύθερη σχέση- Μπορείς να το αντέξεις; Αν όχι μην το προσπαθήσεις καν!

20:28 12/1/2017 - Πηγή: iPop

Εκτός απ’ την κλασική σχέση που έχεις συνηθίσει, υπάρχουν κι άλλα είδη σχέσεων εκεί έξω! Μπορείς, όμως, να τα αντέξεις;

Σήμερα θα σου μιλήσουμε για την λεγόμενη «ελεύθερη σχέση». Κι αν ακόμα ψάχνεις στο λεξικό τον ορισμό, θα σου τον πούμε τώρα!

Ελεύθερη σχέση σημαίνει «κάνουμε κάτι μεταξύ μας, αλλά εγώ και με άλλες κι εσύ με άλλους, όμως, δεν έχει κανείς απ’ τους δυο μας το δικαίωμα να νευριάσει».

Χμμμ… Δελεαστική ιδέα; Ναι! Εάν το επιχειρήσεις μ’ έναν άνθρωπο που δεν έχεις παραπάνω συναισθήματα και

οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην τον ερωτευτείς στην πορεία!

Πριν το επιχειρήσεις πρέπει να θυμάσαι ορισμένα βασικά πράγματα:Όσο cool και να σου φαίνεται η σκέψη του να κάνει ο δικός σου κάτι και με άλλες κι εσύ αντίστοιχα με άλλους, στην πράξη δεν είναι καθόλου cool! Η αίσθηση ότι μοιράζεσαι τον άλλον- ναι ακόμα κι αν τον θες μόνο για το σεξ- δεν είναι καθόλου ευχάριστη!Τα συναισθήματα αλλάζουν. Οκ στην αρχή- εάν δεν είναι έρωτας με τη λεγόμενη «πρώτη ματιά» – είναι πιθανό να είσαι χαλαρή κι ήρεμη γιατί δεν ξέρεις τον άλλον, δεν έχεις συναισθήματα γι’ αυτό το άτομο! Όμως, μην ξεχνάς ότι τα συναισθήματα αλλάζουν. Η έλξη μπορεί να γίνει έρωτας και το πάθος αγάπη.Γιατί, όμως, εξαρχής θέλεις ελεύθερη σχέση; Το κάνεις επειδή δεν πιστεύεις ότι θα βρεις κάποιον που θα σε θέλει κατ’ αποκλειστικότητα; Το κάνεις για να μην χάσεις τον άλλον; Κάτσε και σκέψου τους λόγους που οδηγούν σε μια σχέση που πιθανότητα θα καταλήξει σε…φιάσκο!

The post Ελεύθερη σχέση- Μπορείς να το αντέξεις; Αν όχι μην το προσπαθήσεις καν! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα