Προφυλακιστέος ο ειδικός φρουρός στην Καστοριά | Φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς

15:01 13/3/2017 - Πηγή: iPop

Προφυλακιστέος ο ειδικός φρουρός στην Καστοριά | Φυγαδεύτηκεπου δολοφόνησε τον οδηγό ταξί. «Ήθελα να τον ληστέψω», δήλωσε ο ειδικός φρουρός. «Οργανωμένη δολοφονία» λέει ο εκπρόσωπος των οδηγών ταξί στην Καστοριά.

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο ειδικός φρουρός, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου, Κοσμά Τζέλιου, στην Καστοριά.

Ο

30χρονος, ο οποίος απολογήθηκε για περίπου 5 ώρες, φυγαδεύτηκε από τα δικαστήρια με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να αποφευχθεί το «λιντσάρισμα» από το κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες φέρεται να εμμένει στον αρχικό του ισχυρισμό, δηλαδή ότι κίνητρό του ήταν η ληστεία.

Σύμφωνα με αποσπάσματα της κατάθεσης του ειδικού φρουρού, τα οποία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο ίδιος είπε στις Αρχές:

Όταν μπήκα στο ταξί, δεν ήθελα να σκοτώσω. Να ληστέψω ήθελα. Διακόσια ευρώ χρειαζόμουν. Τον οδήγησα σε μία περιοχή που γνωρίζω και εκεί έβγαλα όπλο. Ο οδηγός αντέδρασε. Βγήκε από το αμάξι. Εγώ δεν περίμενα τέτοια αντίδραση και πανικοβλήθηκα. Όταν επιχείρησε να με χτυπήσει, τον πυροβόλησα πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε. Δεν γνώριζα τον οδηγό ταξί που σκότωσα. Ήμουν πιεσμένος από την οικονομική μου κατάσταση. Ο μισθός δεν μου αρκούσε για να πληρώσω όλα όσα χρειαζόμουν

Την Κυριακή ο 30χρονος ειδικός φρουρός οδηγήθηκε με αυξημένα μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα της Καστοριάς και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Ο ίδιος βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της οπλοχρησίας. Ο ειδικός φρουρός ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Θυμίζουμε ότι η οικογένεια του δράστη εξέδωσε την Κυριακή συλλυπητήρια ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη απ’ την οικογένεια του θύματος.

Δολοφονία στην Καστοριά

Ο εκπρόσωπος οδηγών ταξί Καστοριάς δήλωσε πως ο ειδικός φρουρός ο οποίος δολοφόνησε τον 52χρονο οδηγό ταξί στην Καστοριά το βράδυ της Παρασκευής προχώρησε σε «καθαρή εκτέλεση»:

Το παιδί ήταν ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης. Χρώσταγε όπως χρωστάμε όλοι μας Δούλευε αυτός και ο γιος του από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Το ενδεχόμενο της ληστείας απορρίπτεται. Είναι καθαρή εκτέλεση

Διάβασε επίσης:

Μυστικοί αστυνομικοί με ταξί για τον εκτελεστή της Κηφισιάς | Πανικός στην Καστοριά

The post Προφυλακιστέος ο ειδικός φρουρός στην Καστοριά | Φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα