Ερώτηση προς τον εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου: «Πώς είναι να δουλεύεις για έναν φασίστα;» |Δείτε την αντίδραση του (Video)

14:40 13/3/2017 - Πηγή: iPop
|Δείτε

Ερώτηση προς τον εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου από Αμερικανίδα: «Πώς είναι να δουλεύεις για έναν φασίστα;» Δείτε την αντίδραση του στο Video.

Μία Αμερικανίδα συνάντησε τον εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Sean Spicer, σε κατάστημα της Apple και απευθείας έβγαλε το κινητό της και κατέραψε την αντίδραση του όταν τον ρώτησε «Πώς είναι να δουλεύεις για έναν φασίστα».

«Πώς

είναι να δουλεύεις για έναν φασίστα;»., «Ποια είναι η άποψη σας για την Ρωσία;», «πώς αισθάνεσαι που καταστρέφεις τη χώρα μας;», «είσαι κι εσύ ανακατεμένος στο θέμα με τη Ρωσία;», «Είσαι εγκληματίας όπως ο Πρόεδρος;», «είσαι προδότης;» ήταν οι ερωτήσεις που έθεσε στον Sean Spicer η γυναίκα

Τί απάντησε ο ίδιος; Απολύτως τίποτα, είπε «Ευχαριστώ πολύ» και αφού είδε ότι η γυναίακ επέμενε σχολίασε πως «έχουμε μια υπέροχη χώρα».

Δείτε το video:

The post Ερώτηση προς τον εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου: «Πώς είναι να δουλεύεις για έναν φασίστα;» |Δείτε την αντίδραση του (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα