Όταν η Scarlett Johansson έγινε Ivanka Trump (Video- Photos)

12:36 13/3/2017 - Πηγή: iPop

Όταν η Scarlett Johansson έγινε Ivanka Trump στα πλαίσια ενός χιουμοριστικού σκετς στην στην εκπομπή Saturday Night Live.

Η «Ivanka» διαφημίσει το απόλυτο άρωμα με την υπογραφή της το οποίο μάλιστα φέρει όνομα «Συνένοχη» και την βλέπουμε στο video

να περπατάει μέσα σ’ ένα χρυσό φόρεμα και να μαγνητίζει τα βλέμματα. βεβαίως η «Ivanka» δεν είναι κάποια άλλη από την πανέμορφη ηθοποιό Scarlett Johansson η οποία έκανε ένα διαφημιστικό – παρωδία το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή Saturday Night Live (SNL).

«Είναι όμορφη, είναι ισχυρή, είναι συνένοχη» είναι το σλόγκαν του αρώματος το οποίο παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια μίας λαμπερής χρυσής δεξίωσης της υψηλής κοινωνίας, με λαμπερούς πολυέλαιους και άφθονη σαμπάνια.

«Κάθε άνδρας ξέρει το όνομά της, κάθε γυναίκα ξέρει το πρόσωπό της» αναφέρει η αφηγήτρια με μπάσα φωνή και συμπληρώνει «Όταν μπαίνει σε μία αίθουσα, όλα τα μάτια είναι πάνω της, είναι η Ιβάνκα. Μία γυναίκα, όπως αυτή αξίζει ένα άρωμα όλο δικό της. Επειδή είναι όμορφη. Είναι ισχυρή. Είναι…συνένοχη» καθώς η Scarlett με αποφασιστικότητα ανάμεσα στους καλεσμένους.

«Δεν ποθεί τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά την βλέπουμε. Ω, πως την βλέπουμε» συνεχίζει η αφηγήτρια ενώ βλέπουμε την Scarlett/ Ivanka να αντικρύζει στον καθρέφτη το πρόσωπο του Donald Trump.

Η ψεύτικη διαφήμιση καταλήγει με το σύνθημα: «Το άρωμα για τη γυναίκα που θα μπορούσε να σταματήσει όλα αυτό, αλλά δεν θα το κάνει».

The post Όταν η Scarlett Johansson έγινε Ivanka Trump (Video- Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα