Προφυλακιστέος ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης

14:31 9/5/2017 - Πηγή: iPop

Προφυλακιστέος ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης. Xωρίς να προσκομίσει το πιστοποιητικό από τα ΚΕΠΑ για την αναπηρία του. Η ανακοίνωση της οικογένειας της 22χρονης φοιτήτριας.

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον εισαγγελέα ο 52χρονος, Παναγιώτης Κοντζιλέλος, που κατηγορείται για την απαγωγή και τον βιασμό της 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη.

Ο Κοντζιλέλος απολογήθηκε για τις κατηγορίες της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση

της (κακούργημα), βιασμού κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Να θυμίσουμε πως την Δευτέρα, με διάταξη της Εισαγγελίας, επιτράπηκε η δημοσιοποίηση των στοιχείων του ώστε «αν υπάρχουν ομοειδή αδικήματα του δράστη, να αποκαλυφθούν».

Ο ίδιος, ενώπιον του Εισαγγελέα συνέχισε να υποστηρίζει όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, πιο συγκεκριμένα, αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στην Δάφνη ήταν με την θέληση της φοιτήτριας.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί αν είναι γνήσιο το πιστοποιητικό τυφλότητας που επικαλείται ο 52χρονος, διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Αθηνών.

Σχετικά με το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας, το οποίο επικαλείται σαν επιχέιρημα για την δυσκολία του να διαπράξει όλα όσα τον κατηγορούν, ο ίδιος δεν προσκόμισε το σχετικό έγγραφο από τα ΚΕΠΑ, σύμφωνα με το οποίο βεβαιώνεται το ποσοστό αναπηρίας του και το οποίο είχε αναρτήσει ο ίδιος στο facebook. Ο εισαγγελέας, μάλιστα, τον ρώτησε πως μπορεί και κινείται χωρίς μπαστούνι με τον συνήγορό του να αναφέρει πως κανονίζει το βήμα του ανάλογα με το πως κινούνται οι υπόλοιποι γύρω του.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου δηλωσε ότι ο 52χρονος έχει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του και υπέβαλε αίτημα πραγματογνωμοσύνης για το ποσοστό τυφλότητας.

«Δεν είχε μαζί του τα χαρτιά του ΚΕΠΑ. Ενέμεινε στον προανακριτικό ισχυρισμό του, ότι ολα έγιναν με τη συναίνεση της παθούσας. Δεν είναι εκ γενετής τυφλός. Μπορεί να κινείται με βάση τις σκιές και το φως. Δεν ξεχωρίζει πρόσωπα. Τις κάμερες τις είχε για να τον βοηθούν να κινείται. Το ότι η κοπέλα συναίνεσε, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, αυτό μπορεί να αποδειχθεί από το υλικό των καμερών. Είχε βιντεοσκοπήσει κινήσεις και την περιβολή της κοπέλας που δικαιολογεί τον ισχυρισμό του. Είναι σε κατάσταση σοκ».

Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι ό,τι έχει γίνει έχει γίνει με την συναίνεση της κοπέλας. Και αυτό, από βίντεο παρελθόντος χρόνου αποδεικνύεται

Η ανακοίνωση της οικογένειας της φοιτήτριας

Η οικογένεια της 22χρονης εξέδωσε μέσω των δικηγόρων ανακοίνωση στην οποία εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τη συμπαράσταση της κοινωνίας και ζητούν διακριτικό χειρισμό.

«Τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία συμπάσχει με νεαρή φοιτήτρια, θύμα εγκληματικών και εξαιρετικά ειδεχθών πράξεων μεσήλικα. Η ίδια και η οικογένειά της εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την συμπαράσταση, προτεραιότητά της όμως είναι η διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης και παρακαλεί για κατανόηση και διακριτικό χειρισμό».

Άνοιξαν και άλλα στόματα…

Έπειτα από την έκταση που πήρε η υπόθεση και άλλα στόματα άνοιξαν χετικά με τη δράση του 52χρονου.

Πιο συγκεκριμένα, Μια νέα μαρτυρία γυναίκας που είχε ανταποκριθεί στην αγγελία του 52χρονου βιαστή της Δάφνης για οικιακές βοηθούς ήρθε στο φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει, με τη γυναίκα να λέει χαρακτηριστικά ότι πήγε σπίτι του κι ένιωσε «λες και ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει».

Διάβασε επίσης:

Νέα μαρτυρία για τον 52χρονο βιαστή της Δάφνης: «Πήγα σπίτι του κι ένιωσα λες και ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει»

The post Προφυλακιστέος ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα