Η Νικολέττα Ράλλη δίνει «backstage» πληροφορίες από ένα event που δεν έχει «backstage»!

11:25 9/5/2017 - Πηγή: iPop

Αν νομίζεις ότι τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα είσαι γελασμένος! Τρανή απόδειξη είναι η Ιωάννα και η Σοφία, οι οποίες ξεκίνησαν για ένα ποτό και κατέληξαν να καθιερώσουν το απόλυτο Fashion ραντεβού της Άνοιξης! Όταν ξεκίνησε το ταξίδι του Thessaloniki Fashion Project μιλήσαμε με τις διοργανώτριες του event, φέτος, που έχει γίνει πλέον τριών χρονών, αποφασίσαμε να «στριμώξουμε» την γλυκιά παρουσιάστρια του

event, την Νικολέττα Ράλλη, και να κλέψουμε πληροφορίες λίγες μέρες πριν πάρει φωτιά η πασαρέλα!

Το iPop.gr πρόλαβε την Νικολέττα Ράλλη λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη και τις κλέψαμε μικρές «backstage» πληροφορίες από ένα event που δεν έχει «backstage»!

Να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή, το ραντεβού της Άνοιξης φέτος δόθηκε για το Σάββατο 13 Μαΐου στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι και στην παρέα πέρα από την Νικολέττα Ράλλη, όπως μας λέει η ίδια, «θα είναι ο make up artist Μάνος Βυνιχάκης, ο hair stylist Νέστορας Γιαννάκης, ο fashion designer Simeoni και η αγαπημένη μας ομάδα του Fashion Project» και «πρόκειται να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία όπου για τρίτη φορά θα δούμε το backstage μίας επίδειξης μόδας … on stage!».

Για τρίτη χρονιά έρχεται το Thessaloniki Fashion Project. Τι περιμένουμε φέτος απ’ το event;Περιμένουμε να δούμε υπέροχα πράγματα για επαγγελματίες και μη. Το Thessaloniki Fashion Event είναι πολύ ιδιαίτερο event με γνώση, εμπειρία και φρέσκες ιδέες… και κατά την άποψη μου είναι η μεγαλύτερη και πιο πρωτοποριακή διοργάνωση της χρονιάς.Ουσιαστικά θα μας αποκαλυφθεί οn stage ο τρόπος με τον οποίο κινείται, λειτουργεί και καταπλήσσει ο κόσμος της μόδας και του μακιγιάζ!Μήπως, όμως, όλο αυτό το event απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματίες; Τα προηγούμενα χρονιά η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή, που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;Θεωρώ πως ο τρόπος με τον οποίο ενώνεται η μόδα με το μακιγιάζ όσο ωραίο θα είναι για έναν επαγγελματία ο οποίος θα δείξει την δουλειά του αλλά και για τον επαγγελματία που θα παρακολουθήσει κάποιον συνάδελφό του τόσο –και ίσως και περισσότερο- ενδιαφέρον θα είναι και για κάποιον εκτός χώρου ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να δει όλη αυτή τη διαδικασία από κοντά, που ίσως και να μην είχε την δυνατότητα ποτέ στη ζωή του.Μόνο και μόνο ότι η προετοιμασία για το μεγάλο event της βραδιάς θα είναι μία επίδειξη μόδας όπου τα μοντέλα θα ετοιμάζονται μπροστά στον κόσμο νομίζω ότι το ταξινομεί απευθείας σε μία ιδιαίτερη εμπειρία την οποία δεν πρέπει να χάσεις!

Θα υπάρχουν διαφορές με τις προηγούμενες διοργανώσεις;We changed the rules! Στόχος του Thessaloniki Fashion Show είναι κάθε χρόνο να είναι καλύτερο από τον εαυτό του και νομίζω ότι αυτή τη χρονιά το καταφέραμε! Φέτος- για πρώτη φορά- οι πόρτες θα ανοίξουν στις 12.00 και θα υπάρξουν σεμινάρια και workshops τα οποία θα πραγματοποιούνται έως τις 18.00 το απόγευμα.Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του showroom το απόγευμα, αλλά και την live μεταμόρφωση των μοντέλων απο τους make up artists, που για πρώτη φορά τους δίνεται βήμα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Στη συνέχεια ακολουθεί η πασαρέλα, όπου Έλληνες σχεδιαστές θα παρελάσουν στο Catwalk, σε ένα show με όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας.Οι σχεδιαστές και οι make up artists θα είναι διαθέσιμοι για ερωτήσεις στο κοινό που θα βρεθεί στο event;Φυσικά, θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της μέρας courses για Make up από τον Μάνο Βυνιχάκη και για την μόδα από τον Fotio Bala σχετικά με την » Σχέση Μόδας – Τέχνης» και εκεί οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν αλλά και να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις!Η κρίση εχει επηρεασει τον χώρο της μόδας; Έχει βοηθήσει ή εχει δυσκολέψει τον χώρο;Είναι μία πολύ μεγάλη συζήτηση αυτή, η άποψη μου είναι ότι εν μέρει έχει θετική επιρροή πάνω στον χώρο της μόδας, γιατί δίνεται η ευκαιρία σε ανθρώπους να ανακαλύψουν κρυμμένα ταλέντα τους και παράλληλα αφού υπάρχει μεγάλη προσφορά χαμηλώνει και το κόστος για τους αγοραστές. Από την άλλη πλευρά, όμως, από μόνη της η αύξηση των σχεδιαστών, χωρίς να συνυπολογίζουμε το οικονομικό ζήτημα που δημιουργείται, δημιουργεί πρόβλημα στους πλαιότερους σχεδιαστές οι οποίοι ξαφνικά από 10 άτομα ανταγωνισμό τώρα αντιμετωπίζουν 100 άτομα. Οπότε, θεωρώ πως δεν υπάρχει μία standard απάντηση, όλα είναι ρευστά.

Μια ευχή για το 3ο Thessaloniki Fashion Project;Να είναι από τα καλύτερα, προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ γιατί ο καιρός την ημέρα του event θα είναι πολύ καλός, ο χώρος που θα γίνει είναι εκπληκτικός και ο καθένας μπορεί να βρει έναν λόγο να έρθει, όποιος και να είναι αυτός η απάντηση είναι εκεί!Πρόγραμμα / Line up12:00 / Doors open : ξεκινά η λειτουργία show room των Fashion Designers & Make up Artists & Art gallery by LMI London Make-up Institute, εώς το κλείσιμο της βραδιάς – με μουσικές από τον Fly 10412:30 / Make up Workshop by Manos Vynichakis, Make Up Artist / Μάνος Βυνιχάκης15:00 / Workshop » Σχέση Μόδας – Τέχνης» by Fotios Balas18:00 / Παρουσίαση του Nestor Yannakis σε συνεργασία με τη Fashion Designer Vicky Panetsou20:00 / Προετοιμασία των μοντέλων (ανοιχτή στο κοινό)21:00 / Mini show by The Manzins Catwalk όλων Fashion Desingers με Guest Designer: Konstantinos Simeoni -με μουσικές από τον Fly 104 Workshop. Το Catwalk παρουσιάζει η Νικολέττα Ράλλη

Θυμίσου όσα είχαν συμβεί στο πρώτο Thessaloniki Fashion Project! Info:

3ο Thessaloniki Fashion Project
Σάββατο 13 Μαίου 2017
Αποθήκη Γ’ , στο Λιμάνι
Από τις 12.00 μ.μ
Είσοδος: 7 ευρώ

The post Η Νικολέττα Ράλλη δίνει «backstage» πληροφορίες από ένα event που δεν έχει «backstage»! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα