Προέβλεψε λάθος για τον Corbyn και έφαγε το βιβλίο του on air! | Video

17:56 11/6/2017 - Πηγή: iPop
| Video

Όσο δυσάρεστο και αν ήταν το εκλογικό αποτέλεσμα για την Theresa May αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει αυτοδυναμία, τουλάχιστον για εκείνη δεν ήταν τόσο ώστε να χρειαστεί να φάει κανένα βιβλίο!

Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον συγγραφέα Matthew Goodwin, ο οποίος υποσχέθηκε να φάει το νέο του βιβλίο αν ο Jeremy Corbyn από τους Εργατικούς είχε μια επιτυχημένη βραδιά.

I'm saying this out loud. I do not believe that Labour, under Jeremy Corbyn, will poll 38%. I will happily eat my new Brexit book

if they do

— Matthew Goodwin (@GoodwinMJ) May 27, 2017

Από τότε που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, ο εμπειρογνώμονας των εκλογών κυνηγήθηκε ανελέητα από τους υποστηρικτές των Εργατικών για ένα tweet που πρέπει να εύχεται τώρα να μην είχε κάνει ποτέ.

Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει πάντα να σκέφτεστε πριν δημοσιεύσετε κάποιο tweet.

Οι Εργατικοί κέρδισαν ένα 40% των ψήφων και ο Goodwin χρειάστηκε να φάει το νέο του βιβλίο, με τίτλο «Brexit» on air!

«Ήμουν έκπληκτος που ο Jeremy Corbyn πήρε δύο ποσοστιαίες μονάδες περισσότερες από αυτές που περίμενα και είπα ότι θα έτρωγα αυτό το βιβλίο. Δύο ποσοστιαίες μονάδες κάνουν μεγάλη διαφορά, είμαι ένας άνθρωπος που κρατάω τον λόγο μου, και έτσι και θα κάνω απλά θα κάτσω εδώ και θα φάω το βιβλίο μου, ενώ εσείς συνεχίζετε».

Και το έκανε. Περίπου.

This man just ate (some of) his book live on Sky News after making an incorrect #GE2017 prediction @GoodwinMJ pic.twitter.com/13IaFLaJvx

Sky News (@SkyNews) June 10, 2017

Ενώ δεν δάγκωσε το εξώφυλλο, έσκισε μια σελίδα από μέσα και την έβαλε στο στόμα του. Πρόσθεσε ότι «είναι στην πραγματικότητα σκληρό, και υπάρχουν πολλά χημικά αλλά πρέπει να το κάνω, μέχρι να δείξω πως τα κατάφερα μπροστά στην κάμερα».

The post Προέβλεψε λάθος για τον Corbyn και έφαγε το βιβλίο του on air! | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα