Προχωρούν ακάθεκτοι οι αγρότες και γεμίζουν τη χώρα με μπλόκα

09:55 30/1/2017 - Πηγή: iPop

Ακάθεκτοι οι αγρότες συνεχίζουν να αντιδρούν κατά της Κυβέρνησης και σταθεροποιούνται στο μπλόκο στη Νίκαια. Παράλληλα, αποκλείουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τα δύο ρεύματα στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ενώ ενισχύουν με τρακτέρ το μπλόκο του Αιγίου. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι αγρότες της ανατολικής Θεσσαλονίκης,

ενώ κλειστή την Κυριακή για 6,5 ώρες έμεινε η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Ευζώνων.

Οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας δήλωσαν έτοιμοι να οξύνουν την στάση τους, καθώς, όπως τόνισαν επιδιώκουν να σταθεροποιήσουν το μπλόκο στο σημείο με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων τρακτέρ. Την ίδια στιγμή προχωρούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε αποκλεισμούς και των δύο ρευμάτων της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Μπλόκα στη Δυτική Μακεδονία:

Στην ανάπτυξη αγροτικών μπλόκων στη Δυτική Μακεδονία, προχωρούν από σήμερα, Δευτέρα έως και την Πέμπτη 2/2 οι αγρότες της περιοχής.

Την ίδια στιγμή, οι άσχημες καιρικές συνθήκες οι οποίες πλήττουν την περιοχή, σε συνδυασμό με την οικονομική δυσχέρεια δείχνει να επιβραδύνει τα σχέδια των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή.

Λίγο μετά τις 12:00 την Δευτέρα αναμένεται, πως θα στηθεί το αγροτικό μπλόκο στο ‘Αργος Ορεστικό, δηλαδή στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, στον δρόμο τον οποίο οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία. Παράλληλα, οι αγρότες στο Καλονέρι Βοείου αναμένεται να στήσουν το μπλόκο της Αγίας Κυριακής, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, από τη διασταύρωση Σιάτιστας. Επίσης, μπλόκο στήνεται στην εθνική οδό Φλώρινας-Έδεσσας από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής Αμυνταίου, στον κόμβο Αντιγόνου.

Διαβάστε επίσης:

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες- Να μην κλείσουν τα σύνορα τους ζητά ο Τόσκας

photo:Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Προχωρούν ακάθεκτοι οι αγρότες και γεμίζουν τη χώρα με μπλόκα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα