Απονομή SAG Awards 2017 με έντονη πολιτική διάσταση

08:53 30/1/2017 - Πηγή: iPop

Την Κυριακή έγινε η απονομή των SAG Awards 2017, των βραβείων δηλαδή του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών, τα οποία αποτελούν «προάγγελο» των Oscars.

Η βραδιά πήρε έντονα πολιτική διάσταση καθώς σχεδόν όλοι οι νικητές της βραδιάς έστειλαν το δικό τους μήνυμα εναντίον του Donald Trump.

Ο David Harbour απ’ το Stranger Things έκλεψε την παράσταση, λέγοντας πως «θα κυνηγήσουμε τέρατα», κατά την απονομή του βραβείου για το καλύτερο καστ σειράς.

Σαν

αρχηγός Τζιμ Χόπερ, θα ήθελα να χτυπήσω μερικούς στο πρόσωπο όταν τους βλέπω να καταστρέφουν τους αδύναμους και όσους στερούνται πολιτικών δικαιωμάτων και τους περιθωριοποιημένους και θα το έκανα με όλη μου την ψυχή με την καρδιά και με μεγάλη χαρά

Ο Ashton Kutcher απ’ την πλευρά του χαιρέτισε όσους βρίσκονται στα αεροδρόμια διαμαρτυρόμενοι για το διάταγμα του Trump λέγοντας:

Καλησπέρα σε όλους όσους παρακολουθούν από το σπίτι και από τα αεροδρόμια που ανήκουν στη δική μου Αμερική

Ο Mahershala Ali απ’ το Moonlight είπε ότι «είμαι Μουσουλμάνος» κατά την απονομή του βραβείου του, ενώ η Julia Louis-Dreyfous απ’ το Veep με τη σειρά της τόνισε ότι ο πατέρας της είχε δραπετεύσει απ’ την κατεχόμενη απ’ τους Ναζί Γαλλία, προσθέτοντας πως «επειδή αγαπάω αυτή τη χώρα, φρίττω με τις κηλίδες της και αυτή η απαγόρευση μετανάστευσης είναι κηλίδα».

Wow. Powerful speech from Mahershala Ali at the #SAGAwards pic.twitter.com/5KvqHw5fbG

— Kyle Griffin (@kylegriffin1) January 30, 2017

Η Taylor Schilling απ’ το Orange Is The New Black, κατά την απονομή του βραβείου για το καλύτερο καστ σε κωμική σειρά, έστειλε το εξής μήνυμα:

Στεκόμαστε εδώ εκπροσωπώντας γενιές οικογενειών που αναζήτησαν μια καλύτερη ζωή σε αυτή τη χώρα από μέρη όπως η Νιγηρία, η Δομινικανή Δημοκρατία, το Πουέρτο Ρίκο, η Κολομβία, η Ιρλανδία. Θα συνεχίσουμε να λέμε ιστορίες που δείχνουν ότι αυτό που μας ενώνει είναι πιο δυνατό από τις δυνάμεις που μας χωρίζουν

Οι νικητές της βραδιάς:Καλύτερο Καστ: Hidden FencesA’ Γυναικείος Ρόλος: Emma Stone, La La LandΑ’ Ανδρικός Ρόλος: Denzel Washington, FencesΒ΄Γυναικείος Ρόλος: Viola Davis, FencesΒ’ Ανδρικός Ρόλος: Mahershala Ali, MoonlightΓυναικεία Ερμηνεία σε Κωμική Σειρά: Julia Lous-Dreyfous, VeepΑντρική Ερμηνεία σε Κωμική Σειρά: William H. Macy, ShamelessΚαστ σε Κωμική Σειρά: Orange Is the New BlackΓυναικεία Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά: Claire Foy, The CrownΑνδρική Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά: John Lithgow, The CrownΚαστ σε Δραματική Σειρά: Stranger ThingsΓυναικεία Ερμηνεία σε Τηλεταινία ή Μίνι Σειρά: Sarah Paulson, The People v. O.J. SimpsonΑνδρική Ερμηνεία σε Τηλεταινία ή Μίνι Σειρά: Bryan Cranston, All the Way

The post Απονομή SAG Awards 2017 με έντονη πολιτική διάσταση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα